Dermaquest Pumpkin Peel

DERMAQUEST PUMPKINPEEL

Hva er Pumpkin peel?

Pumpkin peel består av glycolsyre, melkesyre, salisylsyre og gresskarekstrakt (vitamin A). Peelen er skånsom, men svært effektiv som behandling mot acne, store porer og ujevn hudtekstur. Den passer særdeles utmerket til solskadet hud ved at hudtonen jevnes ut.

Pumpkin peel er en overflatisk peeling. Det virker i det øverste cellelaget i Epidermis (stratum corneum). Bindingene mellom hudcellene i overhuden blir svekket og gir en lett avskalling av huden. Laget med levende hudceller blir tykkere mens laget med døde hudceller blir tynnere. I tillegg reduserer pumpkin peel forekomsten av hudormer og åpner porene. Oppløsningen trenger ned i talgkjertlene og bidrar til å redusere overflødig talg. Dette fører til en renere, glattere og stammere hud.

Hva vil skje under konsultasjonen?

Utøveren vil foreta en grundig hud-analyse og vurdere din helse og medisinsk historie (om huden din). Utøveren vil også sette opp et passende hjem omsorg programmet nøye designet for å målrette huden din og individuelle behov. Utøveren kan også gjennomføre en patch test.

Hvordan utføres Pumpkin peel?

Behandlingen utføres av hudterapeut eller sykepleier. Behandlingen tar ca 30 minutter. Selve peelingen skal ligge på huden i 5-10 minutter. Under denne tiden vil man oppleve svie og en brennende følelse. En vanlig behandlingsrunde er på 4-6 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom.

Hvordan reagerer huden på behandlingen

Etter behandlingen vil huden kjennes varm. Huden som er behandlet vil være lett rød i opptil et døgn. Man skal være forsiktig med soleksponering og brukte høy solfaktor i en uke. Best resultat oppnås om man kombinerer penslinger på klinikk med hjemmebehandling.

Hvilke områder kan behandles med Dermaquest Primary and Power Pumpkin?

  • Ansikt
  • Bryst
  • Rygg.