Hydrafacial

HydraFacial™ – Profesjonell hudpleie

Hydrafacial er en unik, patentert multifunksjonell hudpleie system som du kan kombinere:

  • Peeling– vakuum assistert kjemisk samt mekanisk eksfoliering
  • Dyp rengjøring – vakuum assistert kjemisk ekstraksjon
  • Tilførsel – infusjon av hudpleie serum, fuktighet, antioksidanter, etc

Hva gjør HydraFacial?

HydraFacial er et gjennombrudd i estetiske behandlingsteknikker. HydraFacial har sitt navn fra Hydration ” å tilføre fuktighet.” Denne teknikken med å tilføre huden fuktighet skiller HydraFacialbehandlingen fra ordinære og klassiske dermabrasion behandlinger. HydraFacial fjerner døde hudceller, fremmer veksten av sunne, nye celler som skaper en mykere, mer strålende og feilfri hud. Samtidig tilfører huden fuktighet, samt hud reparerende serumer som antioksidanter. Behandlingen er beroligende, forfriskende, uten smerte og gir øyeblikkelig effekt.

Hvorfor er HydraFacial bra for huden min?

Fuktbalanse er grunnlaget for en frisk, sunn og levende hud. Dehydrering av huden er et vanlig problem i aldrende hud. HydraFacial gir maksimal hydrering (tilførsel av fukt) og er en mild men svært effektiv hudbehandling.

Er jeg en kandidat for HydraFacial behandling?

HydraFacial behandling er utviklet for alle hudtyper. Selv de med den mest følsomme huden kan behandles. Din hudpleie salong kan optimalisere behandlingsprogram for dine hudtype. Serumet løser opp og trekker ut fett og urenheter Serumet renser huden og tilfører fuktighet Døde hudceller og urenheter fjernes HydroPeel-tuppen våtsliper og trekker ut urenheter

Hvilke resultater kan forventes?

  • Reduksjon av fine linjer og rynker.
  • Normalisering av fet / akne utsatt hud.
  • Mindre porer.
  • En jevnere glans og sunnere hudtone.
  • Gjenoppretter fuktighetsbalansen og elastisitet i huden.
  • Reduksjon av hyperpigmentering
  • (melasma / solflekker)

Hvor lang er en behandling?

HydraFacial behandling er en rask, men meget effektiv behandling som tar ca 20-25 minutter.

Hvordan oppleves behandlingen?

En HydraFacial behandling oppleves av de aller fleste som behagelig og avslappende. Det føles som om en ”våt børste som beveger seg langsomt over ansiktet ”En svak rødme kan oppstå fra massasje effekt, men den går bort etter ca. en time. Du kan legge på sminke og gå tilbake til dine vanlige aktiviteter umiddelbart etter behandling.

Hvor mange behandlinger trenger jeg for å se resultater?

De fleste føler at huden får et skikkelig kick, med en friskhet og renhets følelse etter bare en behandling. For de med mer spesifikke hudproblemer, som tørr hud, fine linjer og rynker, hyperpigmentering og fet / akne utsatt hud, anbefales en serie på 3-4 behandlinger, med 7-10 dagers mellomrom. Etter den første behandlingsserien anbefales vedlikeholdsbehandling med HydraFacial en gang i måneden.

Hydrafacial meny:

Steg 1

Basic HydraFacial

Hydrafacial Activ-4 er et multi-funksjonell serum, som blant annet inneholder melkesyre og glukosamin for en kontrollert exfoliering.
Steg 2

Basic HydraFacial

Hydrafacial beta-HD er en multi-funksjonelt serum utviklet for fet og akne-utsatt hud. Serumet inneholder blant annet AHA syrer og salisylsyre som hjelper til å oppløse talg og urenheter i dybden, som deretter ekstrahert med Hydropeel vakum- munnstykket.
Steg 3

Basic HydraFacial

Hydrafacial Antiox-6 er en kraftig antioksidant hybrid serum som inneholder stabilisert vitamin A, E og te-ekstrakt for å redusere tilstedeværelsen av frie radikaler og miljømessige skader på hud celler