Neostrata

NEOSTRATA – KRAFTIG, EFFEKTIVT, PROFESJONELT

Oppdag dermatologisk utviklet hudpleie som anbefales og hylles av eksperter verden over!

NeoStrata er vitenskapelig avansert, klinisk testet hudpleie som anbefales av hudleger for å gjenopprette og forbedre hudens utseende med synlige resultater. Du opplever en dramatisk og merkbar forandring av huden og vil kjenne deg strålende vakker.

Kliniske studier viser at NeoStratas produkter stimulerer hudens fornyelse. Huden får finere struktur, ser sunnere ut og får ny utstråling, samtidig som fine linjer og rynker blir mindre framtredende.

NeoStrata hudpleieprodukter gir mange fine resultater. Vil du få et raskt resultat anbefaler vi at du kombinerer hudpleieprodukter med NeoStratas effektive klinikkbehandlinger.

NeoStrata produkter har vist seg å ha god effekt på mange ulike hudtyper og hudproblemer.

  • For tidlig aldret hud/solskadet hud
  • Tørr, gusten og uttørket hud
  • Fine linjer og rynker
  • Akne/fet hud som lett får kviser
  • Hjelper mot fet og uren hud
  • Rosacea
  • Minimere pigmentforandringer
  • Hjelper mot seboreisk eksem

 

NeoStrata er verdensledende innenfor hudpleie med AHA og PHA. De fortsetter å lede utviklingen gjennom sine nye fantastiske forskningsresultater: PHA og lactobionisk syre. Disse naturlige ingrediensene er minst like effektiv som AHA, men de irriterer ikke huden, selv for dem som har sensitiv hud.

Basert på medisinsk forskning

En viktig fellesnevner for mange vanlige hudproblemer som kviser, solskadet hud og enkelte hudlidelser, er større eller mindre forandringer i hudens hornlag (stratum corneum). NeoStrata, legenes eget firma, har utviklet og patentert bruken av de viktigste fruktsyrene. NeoStrata er et dermatologisk foretak på basert på medisinsk forskning.

NeoStratas produkter inneholder ulike kombinasjoner av fruktsyrer som påvirker hornhuden og øvre lag av lærhuden på en gunstig måte. Først og fremst oppnås normalisering av hornhudens tykkelse. Ved psoriasis og ulike former for eksem vil skjelling og hudtykkelsen normaliseres. Fruktsyrer i riktig konsentrasjon er svært gunstig for alle former for skjellhud.

Unikt formulert med alphahydroxsyre (AHA), polyhydroxysyre (PHA) og lactobioniske syrer. Disse bidrar til å forbedre synlige tegn på aldring, solskadet hud og for behandling av forskjellige hudsykdommer som akne, tørr hud og hyperpigmentering m.m.

NeoStratas produkter selges kun gjennom lege og sykepleier og sikrer på den måten at riktig produkt benyttes til ditt spesielle hudproblem.

Ved Oslo Hud- og laserklinikk tilbyr vi en rekke NeoStrata produkter, for både normal og sensitiv hud. Be om konsultasjon angående Neostrata.