Vippe extension

VIPPEEXTENSION FRA PERFECT LASH

Vippeextensions er en spennende, ny behandling for å skape lengre, tykkere, mer bøyde og mer bedårende øyevipper. Vippene er syntetisk fremstilt og limes langs vippehårene én og én. Vippeextensions varer opptil 2 måneder. De er resistente mot vann, vannbaserte rensemidler, varme, basseng (klor) luftfuktighet og kontaktlinser. Variable lengder, bøy, tykkelse og farger er tilgjengelige for en look tilpasset dine spesifikke behov og stil.

Tidbesparende

Nå har du en ting mindre å tenke på om morgenen 🙂

Hva er vippene laget av?

Vippene vi bruker til vippeextension er laget av syntetiske, myke fibre med en high gloss finish. De kommer i forskjellige bøy (etter hvor rette eller bøyde vipper du har naturlig) flere forskjellige lengder og tykkelser, samt forskjellige farger. Svart er den aller mest brukte fargen.

Er det trygt og sette på vipper?

Ja! Det brukes kun farmasøytisk lim som er luktfri. Og hverken vippene eller limet kommer i kontakt med huden da vippene limes 1mm fra huden eller lenge var

Hvor lenge varer/sitter vippene?

Vippeextension varer like lenge som den naturlige vekstsyklusen til dine naturlige vipper, som er mellom 60 til 100 dager. Touch-ups er anbefalt hver 2-4 uke for å sette på flere vipper.

Hvordan tar jeg vare på de nye vippene?

Det er veldig enkelt og vedlikeholde. Bare unngå å gni deg på øynene. Unngå også oljebaserte rensemidler på øynene, oljebasert øyekrem eller oljebaserte rensemidler generelt i ansiktet. Bruk en liten Q-tips for å forsiktig rense rundt øynene.

Kan jeg bruke mascara på vippene?

Det gode med vippeextensions er at du ikke tenger å bruke mascara! Men det finnes for salg mascara tilpasset de med vippeextensions. Vannfast mascara eller heavy øyesminke er IKKE å anbefale.

Hvordan forbereder jeg meg til jeg kommer i salongen for å sette på vipper? Er det noe jeg må gjøre? Ikke gjøre?

Du bør grundig vaske og rense vippene med en mild rens. IKKE bruk oljete makeupfjerner før du setter på vipper! Da kan man risikere at vippene ikke fester seg godt nok og/eller av etter kort tid. Du må ikke ta vippebøy i forkant og all mascara må grundig fjernes. Siden behandlingen i salongen tar opptil 2timer, kan du ta med lydbok/egen musikk for å lytte til gjennom behandlingen.

Kan jeg sette på vipper dersom jeg nylig har farget vippene mine?

Ja. det er trygt og sette på vipper på fargede vipper men det anbefales ikke å farge vippene etter behandlingen.

Hvordan fjerner jeg vippene?

Du har to muligheter:

  • Kom inn i salongen og la oss ta de av (lag en avtale i forkant) Vi bruker en spesiell remover for å løsne limet og vippene løsner skånsomt fra dine naturlige vipper. IKKE prøv å fjerne vippene selv da du kan rive av og/eller skade vippene dine!
  • La vippene falle naturlig av sammen med dine naturlige vipper som de er limt til. Dette vil ta ca 2 måneder.

For at du skal kunne beholde et bra resultat på lengre sikt, anbefaler vi vedlikeholdsbehandling.