Gratis VISIA Hudanalyse

VISIA HUDANALYSE

Få ditt personlige hudpleieprogram

Dette verktøyet bruker vi for å kunne analysere din hud så presist som mulig. Dette er et digitalt kamera som leser huden din i dybden, og gir presise målinger av: Rynkedybde, fuktighetsnivå, pigmentskader, brune flekker, poretilstoppinger og acne- og karsprengninger.

Som trent hudterapeut kan du lese og forstå ganske mye av huden ved å se på overflaten av huden. Men det er også slik at de fleste skader ligger nede i huden, usynlig fra utsiden. Det beste resultatet av behandling er når du kan behandle i dybden og på overflaten samtidig. Med Visia digitale hudanalyse kan terapeuten sette opp ditt personlige hudpleieprogram mer nøyaktig enn ved å se på huden din på utsiden.

Hva er visiahudscanner?

Visia er et meget kraftig analyseverktøy som «går under din hud». Visia tar sylskarpe bilder som analyseres og sammenlikner med normalverdier for din alder.

Oslo hud- og laserklinikk kan tilby deg en dyptgående og grundig hudanalyse med den nyeste teknologien, VISIA System. Takket være VISIA hud-analyse kan vi på en dokumentert måte bedømme hvilken behandling og hvilke produkter som passer akkurat din hud. Med Visia hud-analyse kan vi se fremtidige:

  • Pigmentflekker
  • Blodkar
  • Rynker
  • Solskader

 

Med dette verktøyet, kan din behandler utføre en presis planlegging av behandlingen for ønsket resultat. Våre kunder opplever det betryggende at vi tar før og etterbilder som en del av behandlingen. Visia sikrer deg som kunde og oss, klinikken optimal fotodokumentasjon av utførte behandlinger.

Bestill din GRATIS, uforpliktende Visia hud-analyse idag.

En VISIA hud-analyse er gratis og varer i ca 45 minutter. Ønskes utskrift av analysen, er dette mulig. NB! Ved manglende avbestilling senest 24t før og/eller ikke oppmøte, er vi dessverre nødt til å fakturerer 500,-