Obagi Zo Skin Health

OBAGI ZO SKIN HEALTH – ET HUDPROGRAM UTENOM DET VANLIGE

ZO Skin Health er et helhetlig hudprogram som anvender høye konsentrasjoner og aktive ingredienser. Formuleringene er kraftige for skal du vinne kampen mot aldring må du velge blant det beste som finnes. Standarden er høy og metodene er aggressive, for skal du vinne kampen mot aldrende hud, må det kjempes hardt.

Ved å starte tidlig med ZO Skin Health kan man forebygge fine linjer, rynker, pigmentflekker og ujevn hudtone.

Et resultatorientert hudprogram

  • Gjenopprette sunn og vital hud.
  • Fokus på å redusere aldring.
  • Skape endring på cellenivå og ikke bare på overflaten.

Høye konsentrasjoner og aktive virkestoffer

Penetrere lengst ned i epidermis med retinol, avanserte peptider og antioksidanter for kontinuerlig stimulering og reparasjon. Hovedingrediensen er retinol

  • Innkapslet for å sikre penetrasjon på rett tid og maksimere anti-age effekten uten irritasjon og sensitivitet.
  • Kombinert med avanserte peptider og antioksidanter som A, B, C og E vitamin samt Coenzym Q10.

Produkter

Offects Hydrating Cleanser

Mild og grundig rens som passer godt for normal til tørr hud. Den fjerner sminke, talg og urenheter, og gir en myk og fuktig hud. Offects Hydrating Cleanser har et «DUAL-ACTION» system som både renser og gjenoppretter hudens naturlige fuktighetsbarriere.

Offects Exfoliating Cleanser

En dypgående rens med antioksidanter og lipopeptider som passer godt for normal til fet hud. Den inneholder mikroperler som eksfolierer bort døde hudceller og overskuddstalg, barrierer som hindrer aktive virkestoffer i å trenge inn i huden. En oljefri rensegele som reduserer talg og fjerner døde hudceller.

ZO Offects Exfoliating Polish

Fjerner effektivt døde hudceller og reduserer tette porer slik at aktive virkestoffer kan trenge inn i huden. Den øker også hudens mikrosirkulasjon og fjerner flass. Runde magnesium krystaller eksfolierer døde hudceller og gir huden en renere, glattere og jevnere overflate.

ZO Offects TE-pads

Brukes i behandling av kviser og fet hud. Den fjerner døde hudceller i overflaten, åpner tilstoppede porer og løser opp smuss og urenheter. Offects TE-pads inneholder 2% salisylsyre som reduserer overskuddstalg, virker bakteriehemmende og hindrer nye utbrudd av kviser.  Den inneholder også planteekstrakter som reduserer og lindrer irritert hud.

ZO Ossential Daily Power Defence

Gir daglig DNA-reparasjon og antioksidant beskyttelse. Det øker tykkelsen på epidermis og reduserer nedbrytingen av kollagen. Serumet motvirker alderstegn som linjer og rynker, og gir en fastere og mer elastisk hud. Ossential Daily Power Defence øker hudens evne til å til å fornye og reparere seg selv.

ZO Ossential Growth Factor Serum

En lett gele som reduserer dype linjer, rynker og ujevn hudtone, samt gir en fastere og mer elastisk hud. . Ossential Growth Factor Serum anvender to proprietære peptider sammen med retinol og aminosyrer, ingredienser kjent for å styrke produksjonen av kollagen. Resultatet blir at huden oppleves yngre, med mer spenst, jevnere tone og færre fine linjer og rynker.

ZO Ommerse Daily Renewal Crème

Lindrer, beroliger og gir næring til huden. Dette er en funksjonell fuktighetskrem som reparer hudbarrieren og forynger huden. Med med ren retinol, kraftige antioksidanter og lindrende ingredienser, er denne godt egnet for daglig bruk.

ZO Ommerse Overnight Recovery Crème

Er en dyptvirkende krem som lindrer, beroliger og gir næring til huden. Ommerse Overnight Recovery Crème virker mens du sover. Retinol arbeider med å redusere fine linjer og rynker, ceramider gir næring og beroligende ingredienser demper irritasjon og rødhet i huden.

ZO Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30

En bredspektret solkrem som inneholder fysiske filtre, antiokidanter, lipopeptder og naturlig melanin. Den gir god beskyttelse mot UVA/UVB stråler, stimuerer kollagen produksjonen, øker fuktigheten i huden og kan brukes som underlag før make-up.

ZO Oraser Body Emulsion

Bevarer fuktighet og jevner ut hudtonen. Med retinol, ceramider, melkesyre og mykgjørende ingrendienser, blir huden eksfoliert, tilført næring og fuktigheten bevares. Dette er kanskje den beste reseptfrie kremen som finnes for kroppen…

Ta kontakt for mer informasjon på tlf. 40 60 77 59 om produktene og mulighetene. Vi setter opp et hudprogram, spesielt tilpasset deg.