top of page
Oslo Hud og Laserklinikk - Medisinsk Hud

Aldrene hud

OSLO HUD OG LASERKLINIKK

Solen er vår verste fiende. Opp mot 90 % av aldringseffekten skyldes soleksponering. Uten denne ville få aldringstegn synes før i 70 års-alderen. Også frostskader, stress, tobakk, hormonelle endringer og sykdom skader huden. Ung, sunn hud fornyer seg hver 5. – 6. uke, men denne naturlige prosessen avtar med årene. Ytre årsaker akselererer dessuten hudens aldring.

Oslohudoglaserklinikk-bg.jpg

Behandling

Det er viktig å huske at vakker, aldrende hud ikke er det samme som rynkefri hud. Fjerner du for mye av rynkene dine, tar du samtidig bort en del av personligheten din.

 

Målet bør være å behandle solskader, jevne ut hudtonen og stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Dette bedrer hudens styrke og elastisitet og bremser den naturlige aldrings-prosessen. Resultatet er at huden din ser merkbart sunnere og friskere ut. 

Aldrende hud preges gjerne av:

  • rynker og fine linjer

  • redusert spenst og elastisitet

  • store porer

  • kviser og arr

  • ujevn og grå tone

  • ujevn overflate

  • solskader

  • pigmentflekker

  • sprukne blodkar

  • diffus rødme

romantic-dried-flowers-on-pink-backgroun

Steg 1:

Hudanalyse

Etter en hudanalyse ved VISIA velger vi en av disse behandlingsmetodene:

Oslo Hud og Laserklinikk - Hudpleieprogr

Et enkelt hudpleieprogram

Vi veileder deg ved våre hudpleieprodukter fra ZO SKIN HEALTH, Neostrata, SkinCeuticals eller OBAGI.

Oslo Hud og Laserklinikk - Medisinsk Hud

 Et medisinskt hudpleieprogram 

Fruktsyre-peeling

Den raskeste og mest effektive hudfornyelsen oppnår du gjennom ansiktsbehandlinger med forskjellige fruktsyrer, såkalt kjemisk peeling. Syrene løser opp døde hudceller, bidrar til utvikling av nye celler og forbedrer fuktproduksjon og produksjon av hudens ”byggesten,” kollagen. Vi velger fruktsyrene med utgangspunkt i hudtypen din og de behovene akkurat din hud har.

IPL: lysbehandling

IPL behandlingen fjerner effektivt og skånsomt pigmentflekker, hemangiomer, solskader, kapillærer/couperose og fødselsmerker. Behandlingen er trygg og gir meget gode resultater.

Fraksjonert CO2-laser

Den sterkeste av våre anti-aldrende behandlinger

Selv etter 30 år regnes CO2-laser som den beste og mest effektive behandlingsmåten ved aldersforandringer i huden. Teknologien er forbedret, og det er nå mulig å fraksjonere eller dele laserstrålen slik at hudoverflaten behandles punkt for punkt.

Oslo-hud-og-laserklinikk-Clear-Lift-Lase

ClearLift

Hudoppstramming ved anti-age laser

ClearLift passer for de som ønsker å få stammet opp huden uten å legge seg under kniven. Alle aldre, hudtyper og hudfarger kan få behandling med ClearLift, til og med yngre kvinner og menn som ønsker å forebygge aldringstegn. ClearLift forbedrer fine linjer, rynker, samt gir løft, oppstramming og en jevnere hudtone. 

Områder som kan behandles med ClearLift er ansikt, hals, bryst og hender. 

Rynkereduserende

behandlinger

Som individer har vi alle forskjellige grunner til å ønske å endre noe ved vårt utseende som til slutt påvirker hvordan vi føler oss. En liten forandring, som å redusere en rynke mellom øynene, kan gjøre en stor forskjell for vårt selvbilde.

bottom of page