HUDOPPSTRAMMING MED CLEAR LIFT 

Hvem passer ClearLift til?

ClearLift passer for de som ønsker å få stammet opp huden uten å legge seg under kniven. Alle aldre, hudtyper og hudfarger kan få behandling med ClearLift, til og med yngre kvinner og menn som ønsker å forebygge aldringstegn. ClearLift forbedrer fine linjer, rynker, samt gir løft, oppstramming og en jevnere hudtone. 

Hvordan virker ClearLift?

Laseren sender korte, men kraftige impulser av lys som absorberes dypt i underhuden. Dette stimulerer så nydannelse av kollagen, reduserer pigmenteringer og gir huden et løft, alt dette uten å skade overhuden. Ved å stimulere kollagenproduksjonen vil de typiske aldringstegnene som slapp og hengende hud reverseres. ClearLift-laseren lager en sårflate lengre nede i huden som leges under en helt intakt overhud. Det vil dermed si at laseren gjenoppbygger hudvevet fra dypet. ClearLifts unike egenskap er det unike fraksellertemønsteret som ikke skader huden. Ved å unngå å skade hudens ytterste lag, blir behandlingen nær smertefri, resultatene kommer raskere og det er ingen nedetid. 

Hvilke områder kan behandles?

Områder som kan behandles med ClearLift er ansikt, hals, bryst og hender. 
 

Hvor mange behandlinger trenger man og hva koster det?

Vi anbefaler å utføre 3-6 behandlinger med ca 3-4 ukers mellomrom for å oppnå maksimal effekt. 

Ansikt    3000,-*

Hals      2500,-*

Ansikt og hals   5000,-*

*Fordelsprogrammet gir deg 50% rabatt på hver tredje behandling

Komplikasjoner og biverkninger?

ClearLift er en veldig trygg behandling med liten risiko. Det er vanligvis minimalt med synlige tegn etter man har blitt behandlet, men noen kan oppleve lett rødme og hevelse etterpå. Det er sjeldent at man får økt pigmentering som er en sjelden komplikasjon, men dette er vanligvis forbigående.  

Hvem kan ikke behandles?

Vi behandler ikke gravide eller ammende.

ClearLift™ Pixel Q Switched laser er levert av Alma Lasers som er et av verdens største produsenter innen laserteknologi. Hovedoppgaven til denne laseren er hudoppstramming uten kirurgi. Clearlift representerer det nyeste alternativet til "skin resurfacing" og kosmetisk kirurgi. ClearLift er rett og slett ansiktsløft uten kirurgi. Behandlingen etterlater ingen synlige sår eller merker slik at man kan vende tilbake på jobb rett etterpå. Populært blir behandlingen kalt "the lunchtime facelift".  Vi er veldig stolte av å kunne tilby våre kunder denne behandlingen på våre klinikker.

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle