HUDBEHANDLINGER

OSLO HUD OG LASERKLINIKK

Den raskeste og mest effektive hudfornyelsen oppnår du gjennom ansiktsbehandlinger med forskjellige fruktsyrer, såkalt kjemisk peeling. Syrene løser opp døde hudceller, bidrar til utvikling av nye celler og forbedrer fuktproduksjon og produksjon av hudens ”byggesten,” kollagen. Vi velger fruktsyrene med utgangspunkt i hudtypen din og de behovene akkurat din hud har. Effekten er merkbar etter kort tid.

NB! Våre behandlinger er medisinske og må ikke forveksles med klassisk hudpleie eller spa behandlinger. De er kortere, (20 - 30min), og mindre behagelige enn vanlig hudpleie. Men kjemiske peelinger er betydelig mer virkningsfulle behandlinger som gir en sunnere, glattere og jevnere hud enn du oppnår med vanlig hudpleie. Det er resultatene som teller! 

 

Enkel dyprens 850kr, 20min

En rask og effektiv dyprengjørende ansiktsbehandling som fjerner døde hudceller og frisker opp huden. Passer alle hudtyper.

Kombinasjonspeelinger 1190kr, 30min

 • Glykol + sitron (pigment/litt kviser)

 • Glykol + sitron + mandel (pigment/fet hud/kviser)

 • Glykol + retinol + ferulic (anti-age)

 • Glykol + salisyl + melk (generell hudforbedring/alle hudtyper)

 • Glykol + salisyl + pyruvat (fet hud/kviser/akne)

 • Retinol + salisyl + trippelsyre (anti-age/pigment/fet hud/kvisearr)

 • Retinol kroppspeeling (kroppspigmentering)

Spesialpeelinger 1500kr, 30-45min

 • Dyp retinol (anti-age)

 • Dyp trikloreddik (TCA) 12-15% (anti-age/ujevn og hud med groper)

 • Dyp trikloreddik (TCA) ”CROSS peel” (kvisearr). Utføres av lege.

 • Zo Skin Health Stimulation Peel - melk + sitron + salisyl (“Party Peel”)

Dyp peeling 3500kr, 30min

 • Glykol + TCA + Fenol (Karbolsyre) (anti-age/ujevn hud og hud med groper/kvisearr). Utføres av lege. Krever forbehandling med medisinsk krem i 4-6 uker.

VÅRE SYRER

GLYCOLSYRE: forbedrer og forynger huden. Den sliper bort døde hudceller og stimulerer dannelse av kollagen og nye celler. Huden blir straks glattere og får ny glød. Glykolsyre passer for alle hudtyper.

SITRONSYRE: sliper bort døde hudceller, bleker pigment og gjør hudtonen jevnere. Sitronsyre har god effekt ved mildere kviseutbrudd.

MANDELSYRE: sliper bort døde hudceller og reduserer produksjon av talg og olje. Den gir et godt resultat ved kviser.

MELKESYRE: virker hudfornyende og ligner glykolsyre, men den er mildere og sliper ikke huden like dypt. Dette gjør at også sensitiv hud kan behandles. Fordi den gir minimal irritasjon, inngår melkesyre ofte i “party peels” som gir perfekt glød.

FERULIC: er en antioksidant som gir jevnere hudtone og bidrar til å fornye aldrende hud. Den nøytraliserer frie radikaler på huden og reparerer solskader. Ferulic passer for tørr, normal og sensitiv hud.

SALISYLSYRE: har anti-inflammatorisk effekt og regulerer produksjonen av talg og olje. Den sliper vekk døde hudceller og trenger inn i porene slik at talg løses opp og kviser forebygges. Salisylsyre gir glattere og mer strålende hud.

PYRUVATSYRE: er også en anti-inflammatorisk syre som brukes mot kviser og fet hud. Den sliper ned det øverste hudlaget og åpner tette porer. Syren er perfekt for mannlig hud som ofte er fetere enn kvinnehud og som lett utvikler kviser.

TRIPPELSYRE (AZELAIN, KOJIN, FYTIN): gir en jevnere hudtone. Den har anti-inflammatorisk virkning og reduserer rødhet og pigment, også pigment som skyldes kviser og kviseutsatt hud.

TRIKLOREDDIKSYRE (TCA): er en sterk syre som i høy konsentrasjon får den gamle huden til å flasse av og erstattes av frisk, ny hud. Den brukes ofte i behandling av arr, linjer og rynker, pigmentflekker og solskader.

RETINOL: er en sterk syre som virker anti-aldrende. Den er multifunksjonell: Huden strammes opp, og tonen og strukturen blir jevnere. Resultatet er en friskere og mer ungdommelig hud. Syren er også effektiv mot kviser og kvisearr.

FENOL (KARBOLSYRE): er et svært effektivt middel for behandling av solskadet hud, rynker og arr på ansiktshud. Den har sterk hudforyngende effekt og gir tydelig oppstramming og forbedring av hudteksturen samt jevnere hudtone. Behandlingen passer for 40 år +, og i alle aldre ved kvisearr. Fenol egner seg bare for lysere hudtyper.

HUSK! Behandlingene gjør huden mer sensitiv for sol enn den vanligvis er.

Du bør derfor unngå soleksponering den første uken etterpå.

ZO Skin Health Stimulation Peel (45min) 1500kr

ZO Skin Health Stimulation Peel bidrar til en fastere hud, jevnere hudtone, reduserer fine linjer og rynker og gir huden en flott glød. Ingrediensene i peelingen jobber innenfra huden og stimulerer nye hudceller, øker collagen produksjon og gir en mer ungdommelig hud.

Peelingen inneholder tre aktive syrer: 

 • Melkesyre; stimulerer hudens fuktproduksjon

 • Mandelsyre; øker hudcellefornyelse, virker antibakteriell og talghemmende

 • Sitronsyre; en antioxidant med gode effekter på ujevn pigmentering

 

Zo Skin Health Stimulation Peel anbefales til alle hudtyper og er skånsom mot huden og gir ingen "nedetid" med flassing i etterkant. Behandlingen kan gjentas etter 3-4 uker eller ved behov. 

Oslo Hud og Laserklinikk - Zo Skin Health Stimulation Peel
Oslo Hud og Laserklinikk - Hudpleie - Zo Skin Health Stimulation Peel

Enkel peeling: NeoStrata Glycol Peel (850kr)

Glycol Peel er en fruktsyrebehandling og betegnes som en overflatisk peeling. Glykolsyre utvinnes fra sukkerrør og er en av de minste alfahydroksy-syrene. Størrelsen gjør at den lett kan trekke ned i huden og styrke bindevevet og øke produksjonen av hyaluronsyre.

 

Glykolsyre virker i det øverste cellelaget i Epidermis (stratum corneum). Bindingene mellom hudcellene i overhuden blir svekket og gir en lett avskalling av huden. Laget med levende hudceller blir tykkere mens laget med døde hudceller blir tynnere. Dette fører til en glattere, renere og stammere hud. Glycolsyre kan i noen grad jevne ut pigmentering. I høye konsentrasjoner kan behandlingen avbleke brune aldersflekker. Vi bruker glykolsyre i ulike konsentrasjoner 20% ,35%, 50% og 70 %.

 

Behandlingen passer til alle hudtyper. Alfahydroksysyrer har god effekt mot hudaldring og urenheter. De med tydelig solpåvirket hud har generelt svært god effekt av fruktsyrer. Hvilken konsentrasjon man velger avhenger av hudproblemet man behandler.

Hvordan utfores Glycol peeling?

Behandlingen utføres av hudterapeut, sykepleier eller lege i klinikk. En vanlig behandlingsrunde er på 4-8 penslinger med 2-6 ukers mellomrom. Best resultat oppnås ved bruk av gode hjemme produkter.Behandlingen utføres av hudterapeut, sykepleier eller lege i klinikk. En vanlig behandlingsrunde er på 4-8 penslinger med 2-6 ukers mellomrom. Best resultat oppnås ved bruk av gode hjemme produkter.

Hvordan reagerer huden på Glycol peeling?

Huden vil se lett “solbrent” ut rett etter behandlingen. Dette varer i 1-5 dager avhengig av hvilken konsentrasjon som brukes. Det anbefales å bruke en fuktighetskrem inntil rødhet har gitt seg. Best resultat oppnås om man kombinerer penslinger på klinikk med hjemmebehandling.

Bivirkninger

Behandlingen tolereres av de fleste svært godt. Det er viktig å bruke høy solbeskyttelse i en uke. Lettere irritasjon kan reduseres ved bruk av fuktighetskrem.

Glycol peeling kan ikke utføres på:

 • Kunder som har brukt isotretinoin/Roaccutane de siste tolv månedene

 • Aktiv herpes simplex eller andre hudinfeksjoner

 • Sår, eksem og psoriasis i behandlingsområdet

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

 • Facebook - Grey Circle
 • Instagram - Grey Circle