top of page
happy-biracial-young-woman-preform-skinc

Generell hudforbedring

OSLO HUD OG LASERKLINIKK

Vi forynger huden din ved å stimulere til fornyet produksjon av kollagen og elastin. Det vil si at hudens styrke og elastisitet forbedres, og den naturlige aldringsprosessen reduseres.

 

I tillegg åpnes tilstoppede porer, og blodsirkulasjon og væskebalanse forbedres. Resultatet blir en hud som både ser, føles og oppfører seg merkbart sunnere og friskere.

Oslo-hud-og-laserklinikk.jpg

Ønsker du deg sunnere og friskere hud?

Sunn hud er et resultat av kunnskap, bevisste valg og god behandling. Hudhelsen bestemmes av kosthold, livsstil og daglig hudpleie. Studier viser at de fleste med hudproblemer trekker seg unna i sosiale sammenhenger og har forhøyet risiko for å få depresjoner og spiseforstyrrelser. Mange sminker bort hudproblemene i stedet for å velge den gode sirkelen som gir sunn og frisk hud. 

 

For Oslo Hud- og Laserklinikk er målet å hjelpe mennesker i alle aldre å få en frisk, strålende hud som framhever utseendet, styrker selvbildet og forbedrer livskvaliteten.

Oslo Hud og Laserklinikk.jpg

Vårt høyt kvalifiserte personel vet hvordan vi kan hjelpe deg dersom du har:

  • Rynker og fine linjer

  • Redusert spenst og elastisitet

  • Store porer

  • Kviser / Akne og arr

  • Ujevn og grå hudtone

  • Ujevn hudoverflate

  • Solskadet hud

  • Pigmentflekker

Oslo hud og laserklinikk - Medisinsk Hud

Medisinskt

Hudpleie program

Vi fører hudpleieserier fra ZO MEDICAL, 

ZO SKIN HEALTH, SkinCeuticals,  Neostrata, Dermaceutic og Obagi Medical.

Kjemiske Peelinger

Den raskeste og mest effektive hudfornyelsen oppnår du gjennom ansiktsbehandlinger med forskjellige fruktsyrer, såkalt kjemisk peeling. 

Oslo-hud-og-laserklinikk.jpg

Fraksjonert CO2-laserbehandling

Laser virker stimulerende på alle cellene i huden. Nye elastiske fibre bygges opp, og kollagenproduksjonen styrkes. Behandlingen gir dessuten bedre blodsirkulasjon og økt oksygenopptak i cellene. Huden blir glattere, mykere, fastere og mer elastisk. Resultatet er friskere hudfarge og sunnere hud.

DC46D793-801C-449B-BBD8-3EC0770E75B6.jpg

Fillere - Restylane Skinbooster

Med Restylane kan du på en naturlig måte gjenopprette ditt ungdommelige utseende, ved å forsterke dine ansiktskonturer og tilføre volum. Restylane er verdens mest dokumenterte filler med hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen. 

Oslo-hud-og-laserklinikk.jpg

IPL - "Intense Pulse Light"

IPL-behandlingen fjerner effektivt og skånsomt pigmentflekker, hemangiomer, solskader, kapillærer/couperose og fødselsmerker. Behandlingen er trygg og gir meget gode resultater.

Oslo hud og laserklinikk - Medisinsk Hud

PRP "Dracula Therapy"

Innen estetisk medisin finnes det bare én anti-aldrende behandling som er 100% naturlig. Det er injeksjonsbehandlingen PRP (Platelet Rich Plasma) der vi benytter oss av ditt eget blodplatekonsentrat.

bottom of page