B76DAF1C-FD88-4123-B38B-6D791CC8DD95.jpg

HUDSYKDOMMER

Vi har spisskompetanse innen diagnostisering og behandling av hudsykdommer. Vi behandler bl.a. akne / kviser, føflekker, hudforandringer og hårtap.

Dr.Miray - Vår hudlege.JPG

MØT VÅR HUDLEGE

Dr. Miray Al-Mustafa

Dr Miray Al-Mustafa tok medisinsk embetseksamen ved Universitetet i Oslo i 2010 og har siden jobbet innen ulike medisinske spesialiteter. Hun avslutter sin hudspesialisering ved Rikshospitalet/OUS våren 2020.

 

Dr Miray er spesielt opptatt av alopeci, dvs. håravfallslidelser. Hun underviser i hudsykdommer og er sensor ved Universitetet i Sørøst-Norge. Siden 2013 har Dr Miray jobbet med kosmetisk medisin. Hun er leder av Teoxane Academy Norway og underviser leger, tannleger og sykepleiere i injeksjonsteknikker. Hun har også holdt foredrag internasjonalt, blant annet ved European Academy of Facial Plastic Surgery (Tyskland 2018) og Teoxane Academy Paris (2020).

 

Dr Miray er opptatt av å kvalitetssikre kosmetisk-medisinsk behandling og rammene rundt denne. Hun er medgrunnlegger og styremedlem i Norfem, Norsk forening for kvalitet i estetisk medisin.

  • Instagram
OHL-bg.png

PRISLISTE

KONSULTASJON

KONSULTASJON KOSMETISKE BEHANDLINGER HOS LEGE

500,-

KONSULTASJON

KONSULTASJON HUD- OG HÅRSYKDOMMER HOS HUDLEGE (30 min)

Konsultasjon inkl. (dersom behov) dermatoskopi / trichoskopi, prøvetaking (blod, sopp, bakterie), e- resept.

1690,-

KONSULTASJON

KONTROLLTIME HOS HUDLEGE (Innen 12 uker)

1490,-

TILLEGGSTAKSTER

BIOPSI

(ekskl. lege konsultasjon) 

fra 890,-

KIRURGISK EKSISJON

(ekskl. lege konsultasjon) 

fra 1290,-