NB! KORONA-SITUASJONEN

Vi er opptatt av sikkerheten din

VARE KLINIKKER

Oslo Hud og Laserklinikk har innført ekstraordinære tiltak for å begrense faren for coronasmitte. Vi følger Helsedirektoratets krav til smittevern som gjelder for virksomheter inkludert i § 16 i Covid-19-forskriften. 

Informasjon om Covid-19 finnes på Folkehelseinstituttets nettsider.

Spørsmål og svar finnes også på HelseNorge.no

 

Ikke nøl med å ta kontakt på telefon 406 07 759

eller email: post@hudoglaserklinikk.no om du har spørsmål.

Før du oppsøker en av våre salonger ber vi deg vennligst

lese gjennom våre smitteverntiltak:

 • Kunder skal ikke komme til virksomheten dersom de har feber, symptomer på luftveisinfeksjon eller hvis de er i karantene eller isolasjon.
   

 • Unngå håndhilsning og annen unødvendig fysisk kontakt, spesielt nær ansikt-til-ansikt kontakt. Unngå å snakke der nær ansikt-til-ansikt kontakt er nødvendig.
   

 • Det skal være minst en meters avstand.
   

 • Munnbind skal tas på før du går inn i  klinikken.
   

 • Ved ankomst skal alle kunder henvende seg til toalettene både før og etter behandling, for vask og rengjøring av hender. Antibac finnes også ved resepsjonen.
   

 • Mobil er en mulig smittekilde og skal ikke brukes i salongen.
   

 • Unngå kontantbetalt. Betal helst med kort.
   

 • Møt opp til din time på det tidspunktet som er satt, og helst ikke tidligere.
   

 • Vi kommer ikke til og tilby servering, vi anbefaler at du tar med eget vann.

Du kan bestille tid på tlf 406 077 59 eller ved online booking her. Dersom du ikke finner en ledig time som passer, ber vi om at du sender en email til post@hudoglaserklinikk.no. Vi skal gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg.

NETTBUTIK & LEVERERING

Vi opplever for tiden mange henvendelser angående leveringstid. Vi pakker og leverer ordren til Posten/Bring som regel samme dag eller dagen etter dersom bestillingen skjer etter Postens åpningstid.

Posten og Bring opplever for tiden forsinkelser og avvik i forhold til å opprettholde standard leveringstider pga. Korona situasjonen vi er i nå. Dette skyldes at det er handlet uvanlig mye på nett i dette året og på flere steder i landet leverer derfor Posten og Bring rekordmange pakker til postkasser. Store mengder pakker kombinert med dårlig vær flere sted i landet kan medføre forsinkelser.

Ønsker du mer informasjon?

BESØK WWW.BRING.NO ELLER WWW.POSTEN.NO