Kjemiske peelinger

= medisinske hudpleiebehandlinger

Våre behandlinger er medisinske og må ikke forveksles med klassisk hudpleie eller spa behandlinger.

 

Medisinske hudpleiebehandlinger (kjemiske peelinger) er kortere, (15 - 45 min), og mindre behagelige enn vanlig hudpleie. Men de er betydelig mer virkningsfulle behandlinger som gir en sunnere, glattere og jevnere hud enn du oppnår med vanlig hudpleie. Det er resultatene som teller!

Nyhet!

*25% rabatt før deg som er fordelskunde

Pris: 2500,-*

PRX-T33: Neste generasjon av anti-aldring

FÖRE OG ETTER PRX 1.png
FÖRE OG ETTER PRX 2.png

Resultatet etter 5 behandlinger med en ukes mellomrom (1 måned etter)

PRX-T®33 er en nålefri behandling og er ansett som neste generasjon av anti-aldring. Den fungerer helt annerledes enn de fleste kjemiske peelinger da den ikke påvirker epidermis, som betyr at hudens beskyttende lag forblir intakt og klar til å beskytte deg fra ytre påvirkninger.

PRX-T®33 er en TCA-peeling som passer for alle hudtyper og alle aldre. Det unike med denne peelingen er at den ikke forårsaker "frosting", den er heller ikke lysfølsom og kan derfor brukes i alle årstider.

BEHANDLINGSOMRÅDER

PRX-T®33 brukes til både ansikt og kropp for å motvirke og redusere:

  • Rynker og linjer

  • Pigmenteringer/solskader

  • Tørr hud

  • Tabt elasticitet

  • Sprengte blodkar

  • Arr

OHL PRX Huvud.png

Resultatet etter 5 behandlinger med en ukes mellomrom (1 måned etter)

Antall behandlinger & resultater

Antall behandlinger varierer avhengig av området som skal behandles og resultatene av en PRX-behandling utvikles gradvis, men for et langsiktig og varig resultat anbefales det en kur på 3-5 behandlinger med 1 ukes mellomrom.

 

Resultatet varer opptil 6 måneder etter en behandling, men det anbefales behandling annenhver måned for å opprettholde resultatet.

 
OHL Hudpleie.jpg

Våre medisinske

hudpleiebehandlinger

OSLO HUD OG LASERKLINIKK

EKSPRESS PEEL

850kr, ca 15min

En rask og effektiv rengjørende ansiktsbehandling som fjerner døde hudceller og frisker opp huden. Passer alle hudtyper.

OHL-Hudpleie.jpg

KOMBINASJONSPEELINGER

1190kr, ca 30min

GLYKOL + SITRON

  (Pigment / Litt kviser)

GLYKOL + SITRON + MANDEL

(Pigment / Fet hud / Kviser)

GLYKOL + RETINOL + FERULIC

(Anti-age)

GLYKOL + SALISYL + MELK

(Generell hudforbedring / Alle Hudtyper)

GLYKOL + SALISYL + PYRUVAT

(Fet hud / Kviser / Akne)

GLYKOL + FYTIN + KOJIC + MANDEL

(Generell hudforbedring / Pigment)

RETINOL KROPPSPEELING

(Intim pigmentering, kun for damer)

SPESIALPEELINGER

1500kr, ca 30-45min

DYP RETINOL

(Anti-age)

DYP TRIKOLREDDIK (TCA) 12-15%

(Anti-age/ujevn og hud med groper)

DYP TRIKOLREDDIK (TCA) ”CROSS peel”

(Kvisearr). Utføres av lege.

ZO SKIN HEALTH Stimulation Peel -

Melk + Sitron + Glykol:

Bidrar til en fastere hud, jevnere hudtone, reduserer fine linjer og rynker og gir huden en flott glød.

 

Ingrediensene i peelingen jobber innenfra huden og stimulerer nye hudceller, øker collagen produksjon og gir en mer ungdommelig hud.

DYP PEELING

3500kr, ca 30min

Glykol + TCA + Fenol (Karbolsyre)

(Anti-age / ujevn hud og hud med groper / kvisearr.)

 

Behandlingen utføres av lege og krever forbehandling med medisinsk krem i 4-6 uker.

Våre syrer

OSLO HUD OG LASERKLINIKK

GLYKOLSYRE

Forbedrer og forynger huden. Den sliper bort døde hudceller og stimulerer dannelse av kollagen og nye celler. Huden blir straks glattere og får ny glød. Glykolsyre passer for alle hudtyper.

SITRONSYRE

Sliper bort døde hudceller, bleker pigment og gjør hudtonen jevnere. Sitronsyre har god effekt ved mildere kviseutbrudd.

MANDELSYRE

Sliper bort døde hudceller og reduserer produksjon av talg og olje. Mandelsyre gir et godt resultat ved kviser.

MELKESYRE

Virker hudfornyende og ligner glykolsyre, men den er mildere og sliper ikke huden like dypt. Fordi den gir minimal irritasjon, inngår melkesyre ofte i “party peels” som gir perfekt glød.

FERULIC

Er en antioksidant som gir jevnere hudtone og bidrar til å fornye aldrende hud. Den nøytraliserer frie radikaler på huden og reparerer solskader. Ferulic passer for tørr, normal og sensitiv hud.

SALISYLSYRE

Har anti-inflammatorisk effekt og regulerer produksjonen av talg og olje. Den sliper vekk døde hudceller og trenger inn i porene slik at talg løses opp og kviser forebygges. Salisylsyre gir glattere og mer strålende hud.

PYRUVATSYRE

Er også en anti-inflammatorisk syre som brukes mot kviser og fet hud. Den sliper ned det øverste hudlaget og åpner tette porer. Syren er perfekt for mannlig hud som ofte er fetere enn kvinnehud og som lett utvikler kviser.

TRIKLOREDDIKSYRE (TCA)

Er en sterk syre som i høy konsentrasjon får den gamle huden til å flasse av og erstattes av frisk, ny hud. Trikloreddiksyre brukes ofte i behandling av arr, linjer og rynker, pigmentflekker og solskader.

RETINOL

Er en sterk syre som virker anti-aldrende. Den er multifunksjonell: Huden strammes opp, og tonen og strukturen blir jevnere. Resultatet er en friskere og mer ungdommelig hud. Syren er også effektiv mot kviser og kvisearr.

FENOL (KARBOLSYRE)

Er et svært effektivt middel for behandling av solskadet hud, rynker og arr på ansiktshud. Den har sterk hudforyngende effekt og gir tydelig oppstramming og forbedring av hudteksturen samt jevnere hudtone. Behandlingen passer for 40 år +, og i alle aldre ved kvisearr. Fenol egner seg bare for lysere hudtyper.

FYTIN

Er en alpha hydroxy syre, men en mildere versjon av glycolsyre. Fytinsyre hinder opphoping av døde hudceller på en mild måte og hjelper på å redusere melasma og arrdannelse.

KOJIC

Har en unik egenskap som jevner hudtonen. Gjennom å hemme enzymet tyrosinase hindere den overproduksjon av melanin. Kojicsyre virker også antibakterielle og reduserer ikke bare pigmentflekker av UVB-stråler men også pigmentering forårsaket av akne.

HUSK! Behandlingene gjør huden mer sensitiv for sol enn den vanligvis er.

Du bør derfor unngå soleksponering den første uken etterpå.