Oslo Hud og Laserklinikk - Dermapen Micr

Microneedling / Dermapen

Microneedling med Dermapen innebærer å bruke små nåler for å skape mikroskopiske skader i huden. Disse mikroskadene får huden til å jobbe for å reparere seg selv, hvilket som igjen stimulerer produksjonen av kollagen og elastin.

Priser

DERMAPEN / MICRONEEDLING

DERMAPEN STANDARD

2500,-

DERMAPEN HOS HUDLEGE

3000,-

DERMAPEN MED ID

4000,-

+ MED KJEMISK PEELING

+ 500,-

+ MED STAMCELLER

+ 2000,-

+ MED 1ML SKINBOOSTER

+ 2000,-

 
Oslo-hud-og-laserklinikk-Dermapen-Micron

Brukes mikroneedling kun i ansikt?

Microneedling kan brukes over hele kroppen for å redusere strekkmerker, arr etter kviser, solskader og lette rynker.

Hvor mange behandlinger trenger jeg?

Hvor mange behandlinger som anbefales er avhengig av dine individuelle behov og mål. I utgangspunkt kan Dermapen-behandlinger gjentas hver 4-6 uke til du oppnår ønsket resultat. For generell kollagen stimulering anbefaler vi å starte med 3 behandlinger med minimum 4 til 6 uker mellom behandlingene. For arr-reduksjon anbefales i gjennomsnitt 3 til 6 behandlinger i tillegg til medisinsk krem behandling.

Oslo-hud-og-laserklinikk-Dermapen-Micron

Hva kan forventes rett etter behandling?

Huden vår består av 3 lag, som er overhud, lærhud og underhud. Lærhuden er bygget opp av små tråder, et nettverk av såkalte fibriller. Elastinfibriller holder huden elastisk, mens kollagenfibriller sørger for å holde huden sammen, gi styrke og stramme den. Produksjon av kollagen og elastin synker med alder og huden blir som følge av dette både slappere og grovere.

 

Ved å stimulere produksjonen blir huden fornyet og forynget. Nålene som brukes til en Dermapen-behandling er ekstremt små, men forårsaker litt smerter når de brukes på huden. Derfor bruker vi bedøvelseskrem i forkant av behandling for å minimere ubehag.

 

Etter en behandling kan huden være litt rød i noen dager men rødheten kan oftest dekkes med sminke etter 24 timer. I tillegg bør du holde deg borte fra solen de nærmeste dagene etter behandling og bruke en sterk solkrem når du skal ut.

Cream.jpg

Hva med forbehandling og etterbehandling?

Du trenger ikke forbehandle huden med noe spesielt, men hvis du bruker A-vitamin-krem / Retinol / Tretinoin-krem så anbefaler vi at du tar en pause med disse en uke før behandlingen. Vi kan også anbefale profesjonelle hudpleieprodukter som du kan bruke hjemme i etterkant for å effektivisere resultatene av dine Dermapen-behandlinger.

 

Vi tilbyr en rekke medisinske og ikke-medisinske hudpleieprodukter på våre klinikker og hjelper deg med å tilpasse et behandlingsprogram basert på dine behov og mål.