Pigmenteringer.jpg

Uønsket pigmentering

OSLO HUD OG LASERKLINIKK

Hva skyldes pigmentflekker?

Det finnes flere ulike typer pigmentflekker. Vanligste årsaker til pigmentproblemer er leverflekker (lentigo), melasma, seborreiske keratoser og fregner. Pigmentflekker skyldes lokal opphopning av melanin (pigment).

Pigmentflekker i hud kan oppstå som resultat av:

  • Hudskade etter brannsår

  • Hormonelle mekanismer 

  • Solskade

  • Etnisk bakgrunn

Oslo Hud og Laserklinikk - BG.jpg

Vi behandler

pigmenteringsproblemer med:

MEDISINSKT HUDPLEIEPROGRAM

Vi fører hudpleieserier fra ZO MedicalZO Skin HealthSkinCeuticalsNeostrataDermaceuticog Obagi Medical.

IPL - BEHANDLING

IPL behandlingen fjerner effektivt og skånsomt pigmentflekker, hemangiomer, solskader, kapillærer/couperose og fødselsmerker. Behandlingen er trygg og gir meget gode resultater.

KJEMISKE PEELINGER

Den raskeste og mest effektive hudfornyelsen oppnår du gjennom ansiktsbehandlinger med forskjellige fruktsyrer, såkalt kjemisk peeling.

FRAKSJONERT LASERBEHANDLING

Selv etter 30 år regnes CO2-laser som den beste og mest effektive behandlingsmåten ved aldersforandringer i huden. Teknologien er forbedret, og det er nå mulig å fraksjonere eller dele laserstrålen slik at hudoverflaten behandles punkt for punkt. 

Før behandling

Før vi starter en behandling, starter vi alltid med en VISIA hudanalyse. Dette verktøyet bruker vi for å kunne analysere din hud så presist som mulig. Dette er et digitalt kamera som leser huden din i dybden, og gir presise målinger av pigmentskader og brune flekker.

 

Etter en hudanalyse vet vi hvilken type behandling som passer best til din hud. Vi tar alltid bilder før og etter så vi kan dokumentere resultatet.

Hvilket resultat kan man regne med etter behandling?

Man kan aldri garantere 100 % at man får fjernet merkene helt, men i de aller fleste tilfeller får man et godt resultat. Det kan for enkelte gjenstå en svak fargerest i huden etter betydelig pigmentreduksjon.​​

Etter behandling

Det er viktig at du regelmessig pleier huden din for at resultatet skal vare på lengre sikt. For å beholde resultatet anbefaler vi i tillegg vedlikeholdsbehandling. Denne har trolig også forebyggende effekt.

 

Oslo Hud- og Laserklinikk vil gi deg god informasjon om hudpleie og bruk av de forskjellige produktene tilpasset deg og din hudtilstand. Vi fører medisinske hudpleieserier fra ZO Medical, ZO Skin Health, SkinCeuticals, NeostrataDermaceutic, og Obagi Medical.