Jane Dernjani - ny klinikksjef på Majorstuen!


Hei Jane! Du har nettopp startet hos oss Hudterapeut. Gratulerer hvordan føles det?

Tusen takk! Det føles bra, men det er en stor overgang. Jeg gikk fra en jobb jeg hadde vært i nesten 8 år, hvor jeg kunne rutiner godt. Jeg har kastet meg ut i helt nytt og ukjent farvann, og det var på tide å ta meg selv ut av komfortsonen.

Hva fikk deg til å søke hos OHL, hva var det med klinikken som fanget din interesse?

Jeg har de siste årene fått enda større interesse for mer medisinske behandlingsmetoder og laser. Det synes jeg er et kjempe spennende felt, da det kan behandle så mange forskjellige indikasjoner. Kombinasjonen med hudpleie, er helt fantastisk!

Hva kan man som kunde forvente seg når man kommer til oss?

Kunder kan fovente at vi er et team med bred kompetanse, og lang erfaring. Vi er opptatt av å gi like god service til alle våre kunder.

Fortell litt om din bakgrunn!

Jeg er opprinnelig udannet Hjelpepleier fra 1993, men valgte å utdanne meg til Hud og Kroppsterapeut i 1999/2000. Jeg har erfaring fra både på hudpleiesalonger og Spa. Jeg har hele tiden jobbet som hudterapeut, samtidig som jeg har kombinert dette med administrasjon og drift så jeg har nå 19 års erfaring (snart 20 år), med unntak av en kort mammaperm i 2007.

Hvilken behandling er din favoritt i klinikken?

En av mine favoritt behandlinger er hudpleiebehandling med fruktsyre/kjemiske peelinger.

Disse behandlingene kan benyttes av absolutt alle fra sensitiv hud, fet hud eller for de som får acne, det er også mange gode alternativer for de som har en grovere eller solskadet hud. Det er fordi vi kan tilpasse/skreddersy effekten og sammensetningen slik at den passer til den aktuelle kundens hud.

Hvordan får man en riktig herlig glow som varer hele året/ hvilke ZO produkter er dine favoritter?

Kunder kan oppnå glød i huden hele året ved å kombinere effektive produkter hjemme og med behandlinger i klinikken. For hjemme bruk tenker jeg på produkter som stimulerer cellefornyelsen, så kalt eksfolierende produkter. Vi har mange gode alternativer hos oss, og vi vil kunne sette opp et godt program utfra kunders ønsker og behov.

Jeg liker Exfoliating Cleanser, som er en god rens for en litt fetere hudtype, kombinert med Exfoliating polish og Complexion renewal pads. For å bygge videre på dette så er Daily Power Defense deres "må ha" serum/krem. den er proppfull av antioksidanter og DNA-reparerende enzymer, den bidrar til å reparere huden.

For kvelden velger jeg meg Wrinkle+Texture Repair, den inneholder Retinol og på grunn formelen, vil retinolen bli penetrert slik at den kan stimulere cellefornyelsen og produksjon av collagen.

Uansett hva en velger å investere i av produkter i sin rutine så er det aller viktigste produktet du bruker din daglige SPF, altså din beskyttelse for dagslys/UV stråler. Det vil være det aller viktigste om en er opptatt av å bevare en sunn hel og frisk hud.

En jeg liker godt er Daily Sheer Broad Spectrum Sunscreen Spf 50 fra ZO, den er god for de som har en fetere/blank hud, men det finnes selvfølgelig andre alternativ for en tørr eller sensitiv hud.

#oslohudoglaserklinikk

0 visninger

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle