Har du lyst til å jobbe hos oss? Vi søker estetisk sykepleier eller lege!


Oslo Hud og Laserklinikk søker estetisk sykepleier eller lege!

Har du et brennende engasjement for estetisk medisin? Vi søker en positiv og utadvendt estetisk sykepleier eller lege som ønsker å jobbe med laserhårfjerning, estetiske injeksjoner og medisinsk hudpleie i et foretak hvor høy kompetanse og kundens velbefinnende er i fokus.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som er autorisert sykepleier eller lege, autorisert Restylane-behandler og har erfaring med injeksjons- og laser behandlinger. Det er en fordel om du har kjennskap til hudpleieproduktene vi fører i klinikken som Z0 Skin Health, SkinCeuticals og NeoStrata. Interesse for sosiale medier, blogging etc. er et pluss. Norsk må beherskes både muntlig og skriftlig.

Arbeidsoppgaver

Som estetisk sykepleier eller lege hos oss jobber du mye med laserhårfjerning, estetiske injeksjonsbehandlinger i tillegg til hudbehandlinger som f.eks. peelinger, Dermaroller, Hydrafacial og oppsett av medisinske hudprogrammer. Resepsjons- og annet arbeid som faller naturlig til den daglige driften av en klinikk må påregnes.

Ansettelsesform

Fast ansettelse 70 – 100%. 6 måneders prøvetid. Tiltredelse senest 1. mars.

Arbeidstider

Arbeidstiden følger bedriftens åpningstider. Annen hver lørdag og noen kvelder inngår i arbeidet.

Kontakt

Dersom dette kan være noe for deg, ser vi frem til og ta imot som ny kollega!

Send din søknad (CV og en personlig søknad) per e-post til klinikksjef Veronica Berge, veronica@hudoglaserklinikk.no. Merk din søknad med ”kosmetisk sykepleier”. Utvelgelse skjer fortløpende så send gjerne din søknad så snart som mulig.

Ved å sende søknad via e-post samtykker du til at CV, Søknad og de tilhørende personopplysninger behandles av Oslo hud og laserklinikk for å kunne vurdere din søknad. Opplysningene vil kun bli håndtert internt i foretaket og i henhold til vår integritetspolicy.

#jobbehososs #oslohudoglaserklinikk #estetisksykepleier #lege

0 visninger

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle