Vil du starte din egen neglevirksomhet? Do you want to start your own nail business?


Vil du starte din egen negle virksomhet?

Er du negletekniker eller designer og ønsker å være med på å etablere et nytt spennende konsept innen neger og negledesign?

Oslo Hud og Laserklinikk ønsker å utvikle et nytt konsept og leter etter talentfulle negletekniker som ønsker å starte sin egen negle-bedrift. Vi tilbyr fleksible avtaler i våre 2 veletablerte medisinske estetiske klinikker i Oslo. Det er en god mulighet for de som allerede har en kundebase, men ønsker bedre eksponering for flere kunder, eller for de som vil starte sin egen neglevirksomhet uten å bruke for mye tid og penger.

Vi ønsker å tilby neglebehandlinger som ikke involverer sterk lukt assosiert med akryl negler. Elsker du kundene dine? Elsker du å tilby en fantastisk tjeneste? Då ønsker vi deg velkommen til et lidenskapelig, dedikert og entusiastisk team av hudterapeuter, sykepleiere og leger. Kontakt Maria på 925 14 774 eller e-post til: maria@hudoglaserklinikk.no

IN ENGLISH:

Do you want to start your own nail business?

Are you a nail technician or designer and do you want to be part of the creation of a new exciting concept in the field of nail / nail design?

Oslo hud og laser klinikk wants to develop a new concept and is looking for talented nail artists who want to start their own nail business. We offer flexible hours and nail table rentals in our 2 well established medical aesthetic clinics in Oslo. It’s a good opportunity for those who already have a client base but want better exposure to more clients, or for those who want to start their own nail business without spending too much time and money.

We want to offer nail treatments that do not involve strong smell associated with acrylic nails.

Do you love your clients? Do you love providing an amazing service? Then we welcome you to a passionate, dedicated and enthusiastic team of skin therapists, nurses and doctors.

Contact Maria on 925 14 774 or send an email to: maria@hudoglaserklinikk.no

#oslohudoglaserklinikk #nailbusiness #jobbehososs

0 visninger

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle