Nyhet - Vippeløft / Vippebøy!

Hei Veronica!

Dere har akkurat startet med vippeløft på i klinikken på Linderud Senter – Hva slags behandling er dette? Ja, det stemmer. Vi har endeling fått inn vippeløft i begge våres klinikker, både på Majorstuen og her på Linderud. Det er en behandling hvor vi løfter dine egne vipper. Du vil få samme effekt som om du bruker vippetang, men resultater varer i flere uker.Hvorfor skal man velge vippeløft?

Vippeløft gir et mer åpent blikk og det vil se ut som du har maskara på. Vippeløft er et bedre alternativ for de som ikke tåler vippeextensions og maskara eller for de som synes vippeextensions er litt for dramatisk og ønsker et mer naturlig resultat.


Hvor lenge varer vippeløft?

Vippeløft er permanent så det vil vare til du har skiftet ut dine egne vipper. Det er litt forskjellig fra person til person, noen mister vipper raskere en andre, men normalt sett varer det i 6 uker.
Hva er forskjellen på vippe løft og vippeextension?

Vippeextensions er vipper man limer på dine egne vipper, man velger størrelse, tykkelse alt etter hvor dramatisk eller naturlig man ønsker. Vippeløft vil løfte dine egne vipper til og se lengre å fyldigere ut.


Hva koster en slik behandling? Behandlingen koster 950,- inkludert farge av vippene. Behandlingen tar ca 75 minutter og er smertefri.


Før - Etter

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle