PRP - Platelet-rich plasma 

Vi gjør deg yngre med ditt eget blod!

Innen estetisk medisin finnes det bare én anti-aldrende behandling som er 100% naturlig. Det er injeksjonsbehandlingen PRP (Platelet Rich Plasma) der vi benytter oss av ditt eget blodplatekonsentrat. Konsentratet inneholder et høyt antall proteiner som fungerer som vekstfaktorer for kroppens vev og celler. Disse vekstfaktorene er viktige for immunforsvaret ditt, de reparerer skade, demper betennelser og bidrar til utvikling av nytt vev.  

 

Det forskes mye på PRP og stamceller for tiden, og nye medisinske studier publiseres kontinuerlig. PRP-behandlingen er svært vanlig bl.a. i England, og blant anti-aldrende behandlinger verden over er det PRP som vokser mest. Årsaken er selvsagt at den gir effekt, men først og fremst at den er 100% naturlig. Kunstige stoffer, syntetiske fillere eller animalske produkter benyttes ikke.

Slik foregår en standard PRP hudbehandling:

  • Litt blod hentes ut – omtrent samme mengde som når du tar en vanlig blodprøve.

  • Blodet sentrifugeres, og serumet skilles ut.

  • Serumet injiseres deretter i små dråper under huden, som regel i ansiktet, på halsen eller på brystet / decolletage. Ved önskan om extra volume kan man legge till en type volumökande hyalyronsyre med «plumpande» effekt. Denna passar bra till slapp hud eller mörka ringer eller volumtapp under ögonen. 

  • Prosessen som fornyer huden starter med en gang, og resultatet kommer gradvis och forstätter närmaste halvåret etter utfört behandling. 

Hva koster det?

  • Standard PRP-behandling: 5000 kr 

  • Nyhet! PRP kombinert med 2ml PRP hyaluronsyre fillere + 2000 kr

  • Nyhet! PRP kombinert med Derma Shot/infusjonsnåler + 1000 kr

NYHET! - Derma Shot

Vi gjør deg yngre med ditt eget blod!

Vi har som mål å være pionerer innen estetisk medisin, og vår siste nyhet er infusjonsapparatet Derma Shot som brukes i PRP-behandlingene. Metoden kan sammenlignes med «micro-needling», men er samtidig en injeksjonsbehandling. 

Ved micro-needling lager vi små, mikroskopiske kanaler i huden. Kanalene er ikke arrdannende og stimulerer hudens viktigste bindvevsceller (fibroblaser) slik at disse produserer mer kollagen og elastin. 

 

Forskjellen på vanlig micro-needling og Derma Shot-behandlingen er at vi i det siste tilfellet kan sette fem injeksjoner samtidig. Mikrokanalene går gjennom overhuden (epidermis), og ned i lærhuden (dermis) der fibroblasterne ligger. Nålehodet gjør det mulig å injisere jevnt over hele hudpartiet og i optimal dypde. Resultatet er maksimal nydannelse av vev. 

Ved PRP-behandling av håravfall brukes Derma Shot for å stimulere hårrøttene maksimalt slik at ny hårvekst utløses.

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle