top of page

PRP - Platelet-Rich Plasma

- Vi gjør deg yngre med ditt eget blod!

PRP passer for deg som ønsker å fornye huden gjennom naturbaserte metoder. Her brukes dine egne celler, dvs. ditt eget blodplatekonsentrat.

Oslo-hud-og-laserklinikk-PRP.jpg

Priser

PRP - HUDBEHANDLING

PRP passer for deg som ønsker å fornye huden gjennom naturbaserte metoder. Her brukes dine egne celler, dvs. ditt eget blodplatekonsentrat. Utføres av lege.​

STANDARD PRP

4000,-

PRP KOMBINERT MED DERMASHOT / INFUSJONSNÅLER

4500,-

PRP-BEHANDLING + STAMCELLER

5000,-

KUR á 3 PRP STANDARD

10.000,-

PRP Hud Priser
Aldrene hud Rynker.jpg

100% naturlig anti-age

Innen estetisk medisin finnes det bare én anti-aldrende behandling som er 100% naturlig. Det er injeksjonsbehandlingen PRP (Platelet Rich Plasma) der vi benytter oss av ditt eget blodplatekonsentrat.

 

Konsentratet inneholder et høyt antall proteiner som fungerer som vekstfaktorer for kroppens vev og celler. Disse vekstfaktorene er viktige for immunforsvaret ditt, de reparerer skade, demper betennelser og bidrar til utvikling av nytt vev.  

 

Det forskes mye på PRP og stamceller for tiden, og nye medisinske studier publiseres kontinuerlig. PRP-behandlingen er svært vanlig bl.a. i England, og blant anti-aldrende behandlinger verden over er det PRP som vokser mest. 

 

Årsaken er selvsagt at den gir effekt, men først og fremst at den er 100% naturlig. Kunstige stoffer, syntetiske fillere eller animalske produkter benyttes ikke.

Background1.jpg

Hvem egner behandlingen seg for?

Behandlingen egner seg for alle mellom 18 – 100, uansett hudtype. Kreftpasienter/pasienter med krefthistorie, gravide og blødere anbefales ikke å behandles med PRP. Pasienter med sykdom anbefales å bli friske før man gjør behandlingen.

Hvordan foregår PRP-behandlingen?

6 - 10 ml blod tappes fra pasienten på et vakuumfylt rør. Røret blir så sentrifugert i 5 min og plasmaen tappes over på en sprøyte. Da sitter man igjen med vekstfaktorer, næringsstoffer og hormoner, klar til bruk på ønsket område. Plasmaen injiseres alene eller i kombinasjon med hyaluronsyre filler dersom man ønsker tilføre litt mer volum under huden. Det kan påføres en bedøvende krem i forkant av behandlingen for de som ønsker å kjenne minst mulig

 

Etter PRP-behandlingen er det viktig å ikke vaske huden, påføre sminke eller svette (trening eller badstue) ut dagen. Dette for å få best mulig effekt av behandlingen. Anbefalt behandlingsforløp er 1-3 behandlinger med 3-4 ukers mellomrom.

Hva kan du forvente?

Med PRP + hyaluronsyre filler vil du få et umiddelbart resultat, grunnet hyaluronsyren. Vanlig PRP tar litt lengre tid før det begynner å virke, rundt 2-3 måneder. Plasma cellene vil agere reparerende på skadet vev, øke produksjon av kollagen og elastin,  optimalisere arrvev, angripe pigmenter og skru klokken tilbake noen år for kvaliteten på hud og hår. Resultatet er 100% naturlig og produktet er trygt å bruke. 

 

Blåmerker kan oppstå (som følge av at man treffer et blodkar) men det vil forsvinne etter 7-14 dager. Rødhet i huden vil, hos de fleste, forsvinne etter noen timer og hevelse etter 24-48 timer.

 

For vedlikehold, anbefales 1-2 injeksjoner i året.

Oslo-hud-og-laserklinikk-prp-dermashot.j

PRP - DermaShot

Vi gjør deg yngre med ditt eget blod!

Vi har som mål å være pionerer innen estetisk medisin, og vår siste nyhet er infusjonsapparatet DermaShot som brukes i PRP-behandlingene.

 

Metoden kan sammenlignes med "micro-needling", men er samtidig en injeksjonsbehandling. 

Oslo-hud-og-laserklinikk-prp-dermashot.j
Oslo-hud-og-laserklinikk.jpg

DermaShot, Microneedling og PRP

Vi har som mål å være pionerer innen estetisk medisin, og vår siste nyhet er infusjonsapparatet Derma Shot som brukes i PRP-behandlingene. Metoden kan sammenlignes med «micro-needling», men er samtidig en injeksjonsbehandling. 

Ved micro-needling lager vi små, mikroskopiske kanaler i huden. Kanalene er ikke arrdannende og stimulerer hudens viktigste bindvevsceller (fibroblaser) slik at disse produserer mer kollagen og elastin. 

 

Forskjellen på vanlig micro-needling og Derma Shot-behandlingen er at vi i det siste tilfellet kan sette fem injeksjoner samtidig. Mikrokanalene går gjennom overhuden (epidermis), og ned i lærhuden (dermis) der fibroblasterne ligger. Nålehodet gjør det mulig å injisere jevnt over hele hudpartiet og i optimal dypde. Resultatet er maksimal nydannelse av vev. 

Ved PRP-behandling av håravfall brukes Derma Shot for å stimulere hårrøttene maksimalt slik at ny hårvekst utløses.

bottom of page