top of page
OHL BG.jpg

Restylane

Rynker & hudfornyelse 

En liten forandring i utseendet kan resultere i store forandringer i hvordan du føler deg. Når vi eldres mister huden fett, kollagen, elastin og hyaluronsyre, som gjør at ansiktet mister volum og støtte.

 

Ansiktets benstruktur og muskler mister også volum. Over tid leder dette til at vi begynner å se linjer, rynker og søkk, samt tap av volum, noe som er synlige tegn på aldring. Fillere kan glatte ut rynker, forsterke dine ansiktskonturer og tillføre volum.

 

Det kan definere kinn, kjeve og hake, redusere rynker på overleppen, eller løfte midtansiktet for å dempe fremtredende nasolabiale furer – linjene mellom nese og munn. Hvis du synes kirurgi er å gå for langt, kan Restylane gjenopprette ansiktsvolum og definere dine ansiktstrekk.

Restylane_certified_clinic_edited.png

Med Restylane kan du på en naturlig måte gjenopprette ditt ungdommelige utseende, ved å forsterke dine ansiktskonturer og tilføre volum. Restylane er verdens mest dokumenterte filler med hyaluronsyre, et stoff som finnes naturlig i kroppen. Restylane er det klare førstevalget for estetiske behandlere verden over, og ansett som The Gold Standard innad i bransjen. 

 

Restylane er ikke-animalsk og ligner kroppens egen. Det er derfor minimal risiko for allergiske reaksjoner. Restylane er under 1 % modifisert. Det betyr at Restylane er nesten identisk med kroppens egen hyaluronsyre. Noe som gjør at kroppen gjenkjenner produktet som sitt eget, og dermed lar det være i fred. Dette gir lang varighet og svært liten grad av betennelsesreaksjoner.

GLOWING SKIN
Restylane - Priser
OHL Hudpleie.jpg

Hvor lenge varer en behandling med Restylane?

En av de store fordelene ved Restylane er at effekten er langvarig, men ikke permanent. Varighet vil alltid være noe individuelt avhengig av indikasjon, hudtype, livsstil, alder, medisiner, kjønn osv. Etter den første behandlingen anbefales normalt oppfølgingsbehandling rundt hver 9–12 måned.

Behandling av lepper varer normalt i 4-6 måneder. Mange opplever at varigheten er enda lenger, spesielt ved gjentagende behandlinger. Dette dokumenteres også i studier, men vi ønsker ikke å love mer enn det vi kan holde.

Hvordan foregår en behandling?

Etter en samtale om hva slags behandling du ønsker, injiseres små mengder Restylane i huden. Det tilfører derved fuktighet, struktur og naturlig volum som jevner ut synlige linjer, gir finere konturer eller fyldigere lepper.

Etter en behandling med en dermal filler som Restylane, kan blåmerker, hevelser og nummenhet oppstå i noen dager etter injiseringen. I sjeldne tilfeller er det rapportert om klumper eller granulomer. Disse bivirkningene kan reverseres lett med en behandling av hyaluronidase, som er en enzym som påskynder den naturlige nedbrytningen av den injiserte hyaluronsyre filleren.

 

Det har blitt gjort flere studier som omhandler de langsiktige bivirkningene av Restylane og andre hyaluronsyre fillere. I noen tilfeller resulterte det i at immunforsvaret ved en feiltagelse angrep kroppens eget vev. Uansett om bivirkningene er sjeldne, bør ikke Restylane brukes i områder hvor huden har en sykdom eller skade. Restylane er ikke blitt testet på gravide eller ammende kvinner.

Aldersgrensen for behandling med Restylane er 18 år. Gravide og ammende kan ikke behandles. Hvis du har hudinfeksjoner, alvorlige nevrologiske lidelser eller allergi mot bedøvelsesmiddel kan du ikke behandles.

Mulige bivirkninger ved Restylane

SKINBOOSTER KAMPANJE
bottom of page