Rynkebehandling

Azzalure - Botulinum toxic Type A

Som individer har vi alle forskjellige grunner til å ønske å endre noe ved vårt utseende som til slutt påvirker hvordan vi føler oss. En liten forandring, som å redusere en rynke mellom øynene, kan gjøre en stor forskjell for vårt selvbilde.

Hva er Azzalure?

Azzalure er en botulinumtoxin, ”Botox”, et naturlig forekommende protein produsert av en bakterie som heter Clostridium botulinum. Når Azzalure injiseres i en spesifikk muskel, nervesignalene til akkurat den muskelen i ansiktet.

 

I løpet av et par måneder etter behandlingen kan ikke nerven kommunisere med muskelen, slik at den ikke kan bevege seg og den behandlede rynken minskes eller blir borte. Azzalure kan også brukes i behandling av svette i armhuler og hender. 

Priser

RYNKEBEHANDLINGER

Autorisert injeksjonsbehandler

1 OMRÅDE

2200,-

2 OMRÅDER

3300,-

3 OMRÅDER

4200,-

Autorisert senior injeksjonsbehandler

1 OMRÅDE

2800,-

2 OMRÅDER

4300,-

3 OMRÅDER

5400,-

 
Oslo Hud og Laserklinikk - Botox Rynkebe

Hvilket resultat kan jeg vente meg?

Når en muskel slapper av etter behandling med Azzalure vil huden rundt området se glattere ut med færre rynker.

 

Det er bare det området som behandles som forandres, resten av ansiktet kan naturligvis bevege akkurat som vanlig. Du vill fortsatt kunne le og myse, bare med færre rynker i huden omkring det behandlede området.

Hvor raskt kan jeg se resultatene?

Det kan variere fra person til person, noen ser resultatet så raskt som en dag etter behandling. De fleste ser behandlingsresultat etter 2-3 dager. I noen tilfeller kan det ta opp til 2 uker før behandlingen gir full effekt.

Hvor lenge kommer resultatet til å vare?

Effekten av Azzalure varer normalt 3-5 måneder. Får å få optimal effekt bør man beregne å gjenta injeksjonene 2-3 ganger per år.

Oslo Hud og Laserklinikk - Rynkebehandli

Etter behandlingen

Du kan fortette dagen akkurat som vanlig etter en behandling med Azzalure, men som med alle medisinske behandlinger er det viktig å følge rådene du får fra din autoriserte behandler.

Bivirkninger

En liten tilfeldig blødning eller hevelse kan oppstå i det behandlede området. Som med alle injeksjonsbehandlinger med en tynn nål kan små blåmerker oppstå hvis små blodkar skades, men disse kan normalt dekkes av sminke og forsvinner innen et par dager. 

Uønskede bivirkninger ved bruk av Azzalure er svært sjelden. Du bør fortelle din lege eller behandler hvis du legger merke till noen av følgende bivirkninger:

  • irritasjon, kløe, ubehag, brennende rødme ved injeksjonsstedet

  • trøtte øyne eller tåkesyn, hengende øvre øyelokk, hevelse på øyelokket

Kontakt en lege umiddelbart hvis du får vanskeligheter med å puste, svelge eller snakke.