Ønsker du å redusere pigmentering?

Jeg har mange kunder som kommer på VISA Hudanalyse og ønsker å bli kvitt pigmentering eller solskader. Vi behandler mye pigmenteringer med IPL lysbehandling eller ZO Skin Health kremprogram som gir utrolig fine resultater.


Disse behandlingene er derimot ikke for alle.


De kan blant annet ikke brukes under graviditet og amming, eller på sommeren da huden blir mer lysømfintlig. I tillegg kan behandlingen gjøre huden rød, tørr og sensitiv i en periode etter behandlingen.I august kom SkinCeuticals med et helt nytt serum Discoloration Defense Serum som vi allerede har fått veldig gode resultater av. Dette serumet gir en jevnere og klarere hud og reduserer pigmenteringen.


For optimalt resultat anbefaler jeg å starte med og rense huden godt. Påfør deretter Phloretin CF antioksidant serum før du smører inn et par dråper Discoloration defense Serum. Avslutt med Brightening UV Defence SPF 30 på morgningen.
Start med å rense huden godt også på kvelden før du igjen masserer lett inn Discoloration Defense Serum. Avslutt med Advanced Pigment Corrector.


Denne kombinasjonen vil etterlate huden frisk, myk og strålende. Samtidig reduseres pigmenteringen gradvis.


Ønsker du veiledning for riktig produkt eller behandling? Kom innom for en gratis og uforpliktende hudanalyse og vi  vil hjelpe deg på veien til at du får de resultatene du ønsker!

51 visninger
Les og inspireres mer her

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

Følj oss på Sociale Medier:

  • Facebook
  • Instagram