Årets julekampanje "få en strålende hud til jul".


Hyaluronsyre (HA) er en sammensetning av sukkermolekyler som finnes naturlig i huden og som binder store mengder fuktighet. HA avtar med alderen og fører til at huden mister fukt og volum, og dermed ser eldre ut.

Kollagen er en gruppe proteiner i huden som er viktige for hudens styrke og oppbygning. Elastin er også ett viktig protein i huden som opprettholder hudens elastisitet og spenst. Nedbrytningen av disse proteiner starter rundt 25-års alder og resulterer i at huden får fine linjer, mister spenst og fasthet som senere blir til større rynker. Sol, stress, forurensning og røyk påvirker også kollagen og elastin negativt.

Restylane Skinbooster inneholder hyaluronsyre som er veldig lik den huden selv produserer. Mikrodoser med Skinbooster HA injiseres under huden og setter i gang en hudforyngende prosess fra innsiden ved å øke produksjon av kollagen og elastin. Hyaluronsyre binder vann og hudens fuktighet gjenopprettes, samt at hudens kvalitet og elastisitet forbedres over tid.

Restylane Skinbooster er et allsidig produkt til:

- ansikt, lepper, hals, hender og dekolletage

- alle som vil forbedre sin hudkvalitet

- slapp og livløs aldrende hud

- gropete hud, aknearr

Årets julekampanje:

Fornye huden innenfra med vår mest populære injeksjonsbehandling Restylane Skinbooster (2ml) og få en gratis valgfri medisinsk ansiktsbehandling til kun 4990,- (ord. pris 5650,- til 8490,-).

BESTILL TIME HER

Julekampanjen gjelder ut 2017.

Bestill gratis konsultasjon på 40 60 77 59

eller www.hudoglaserklinikk.no

#skinbooster #ansiktsbehandling #injeksjonsbehandling

245 visninger
Les og inspireres mer her

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

Følj oss på Sociale Medier:

  • Facebook
  • Instagram