Årets julekampanje "få en strålende hud til jul".


Hyaluronsyre (HA) er en sammensetning av sukkermolekyler som finnes naturlig i huden og som binder store mengder fuktighet. HA avtar med alderen og fører til at huden mister fukt og volum, og dermed ser eldre ut.

Kollagen er en gruppe proteiner i huden som er viktige for hudens styrke og oppbygning. Elastin er også ett viktig protein i huden som opprettholder hudens elastisitet og spenst. Nedbrytningen av disse proteiner starter rundt 25-års alder og resulterer i at huden får fine linjer, mister spenst og fasthet som senere blir til større rynker. Sol, stress, forurensning og røyk påvirker også kollagen og elastin negativt.

Restylane Skinbooster inneholder hyaluronsyre som er veldig lik den huden selv produserer. Mikrodoser med Skinbooster HA injiseres under huden og setter i gang en hudforyngende prosess fra innsiden ved å øke produksjon av kollagen og elastin. Hyaluronsyre binder vann og hudens fuktighet gjenopprettes, samt at hudens kvalitet og elastisitet forbedres over tid.

Restylane Skinbooster er et allsidig produkt til:

- ansikt, lepper, hals, hender og dekolletage

- alle som vil forbedre sin hudkvalitet

- slapp og livløs aldrende hud

- gropete hud, aknearr

Årets julekampanje:

Fornye huden innenfra med vår mest populære injeksjonsbehandling Restylane Skinbooster (2ml) og få en gratis valgfri medisinsk ansiktsbehandling til kun 4990,- (ord. pris 5650,- til 8490,-).