5 favoritter til årets juleønskeliste!


Usikker på hva du skal kjøpe i julegave? Unn dine nære og kjære gode produkter til jul! Eller kanskje til deg selv? Her er mine favoritter i alle prisklasser:

Kvise-gelé: Spot treatment gel - NeoStrata NeoStrata Spot Treatment Gel behandler akne-utsatt hud, og passer godt til de som ønsker å jobbe aktivt med å fjerne kviser, urenheter, overflødig olje og finjustere porestørrelsen. Pris 189,-

Ansiktsrens: Foamer 15 - DermaCeutic Dette renseproduktet passer perfekt for deg som ønsker en god rengjøring av huden, og et silkemykt resultat. Foamer 15 fjerner urenheter, make-up, smuss og døde hudceller fra hudens overflate. Pris 420,-

Dagkrem: Matrix support - NeoStrata Denne kraftige anti-age fuktighetskremen passer for deg som er 40 år og oppover. I tillegg til å bidra med fuktighet, har den svært gunstig effekt på linjer, rynker og hjelper til med hudens fasthet og form. Pris 599,-

Ansiktsskrubb: Exfoliating polish - Zo Skin Health Dette er favoritt skrubben til mange! Exfoliating polish inneholder ultrafine magnesiumkrystaller som effektivt eksfolierer døde hudceller, bedrer hudens tekstur, fremmer sunn sirkulasjon og cellefornyelse. Pris 835,-

Dagkrem + serum i ett: Daily power defense - Zo Skin Health Daily power defense er et lett kremserum som gir rikelig med fuktighet til huden. Passer for alle hudtyper, spesielt for de som sliter med fet hud. Produktet leverer daglig retinol, enzymer og antioksidanter som gradvis frigjøres for å reparere og styrke cellene. Kremserumet bidrar med å fremme DNA-reperasjon, bekjemper frie radikaler, stimulerer kollagenproduksjonen, øker hudcellefornyelsen og jevner hudtonen. Pris 1995,-

- Merry Christmas -

#hudfavoritter

205 visninger
Les og inspireres mer her