Det finnes en hel jungel av produkter der ute beregnet til både ansikt og kropp. For å bevare huden sunn og frisk er det nødvendig å rense huden. På den måten hjelper vi huden i å utføre sine naturlige funksjoner. Det første man bør gjøre for å opprettholde en god hudpleierutine er å starte med en god rens tilpasset din hudtype eller hudtilstand, før man påfører følgende produkter. Renser man huden hver dag, morgen og kveld vil man danne grunnlaget for en god hudhelse.

I løpet av dagen samler det seg smuss, avfallsstoffer, døde hudceller, rester av makeup samt ytre forurensing på huden. Dette kan føre til delvis tilstoppede porer, tap av glød, og større sjanser for kviseutbrdd i huden. Gode hupleierutiner er derfor essensielt for å opprettholde hudens balanse.

Fordeler med å bruke rens er følgende:

Fjerner døde hudceller

Fremmer cellefornyinga

Tar bort makeup

Renser bort overflødig svette og talg

Holder huden sunn og frisk

Sørger for at andre produkter penetrerer huden bedre

Fjerner avfallsstoffer og forurensing på huden

Minsker porene

Hindrer kviseutbrudd

Etterlater huden myk og smidig

Virker antibakterielt


117 visninger
Les og inspireres mer her