For 3 uker siden var våre dyktige terapeuter Veronica og Caroline i London for å delta på NeoStratakurs , lokalisert på Royal College of physicians of London. Det viste seg at det skal skje mye spennende framover med NeoStrata som vi gleder oss til å dele med våre kunder.

Ett av årets nyheter er Tri-Therapy lifting serum med aminofil som vi snart vil ta inn på våre klinikker.

Dette er rett og slett et revolusjonerende serum med mange aktive og spennende ingredienser! Det er det siste innen moderne hudpleie i en eksklusiv sammensetning. NeoStrata kombinerer de nyeste teknologiene for å sikre maksimal effekt på huden.

Tri-Therapy lifting serum er formulert til å:

  • Gjenopprette hudens spenst

  • Tilføre fukt og jevne ut hudtonen

  • Redusere fine linjer og rynker

Etter at produktet er nøye dermatologisk testet viste det seg at hele 97% av testpersonene opplevde å få en jevnere hudstruktur og mer glød ved bruk over 6 uker.