Ønsker du en vakker sommerglød?

… Se ikke lengre enn denne veien! Vi har nå fått inn intraceuticals oksygenbehandling, - mest kjent som ”Madonna-behandling”. Opphavet til dette kallenavnet kommer av at artisten Madonna har vært ivrig bruker av behandlingen før hun skal opptre på konserter eller større eventer. Det sies også at hun har maskinen hjemme til eget bruk. Opp gjennom årene har også flere store stjerner fått øynene åpne for denne behandlingen, blant disse er Teri Hatcher, Gwyneth Paltrow og Paris Hilton.

Det behandlingen gjør er å sluse inn et serum i huden som blant annet består av A-vitamin, C-vitamin, E-vitamin og grønn te ved hjelp av en ”penn”. Gjennom denne pennen kommer det også ut et trykk bestående av 95% ren oksygen som hjelper ingrediensene bedre ned i huden.

Oppgaven til serumet og oksygenet kombinert skal gi huden rikelig med fuktighet, og samtidig virke oppstrammende ut utglattende på linjer og rynker. I tillegg blir cellene tilført nødvendige antioksidanter, vitaminer og mineraler som igjen øker cellenes egen evne til regenerering. I etterkant av behandling vil huden føles frisk, stram og myk i god tid etterpå

Dette er en behandling som passer for alle, men spesielt for de som har fine linjer, eksem, irritert hud eller akne.

Akkurat nå har vi sommer tilbud på denne behandling til 990kr (ord. pris 1390kr). Tilbudet varer frem til 15.08.2018 og kun på vår avdeling Majorstuen.


188 visninger
Les og inspireres mer her