Behandling av akne arr


Den vanligste typen arr etter akne (kviser) er atrofiske, d.v.s. søkk i huden som følge av kollagen tap. Kollagen er et protein som kan sammenliknes med et lim med høy strekkfasthet og som holder huden sammen. Akne og arr etter akne kan redusere livskvaliteten og innebære begrensinger i hverdagen for den enkelte. Det er en grunn til at mange oppsøker oss for behandling.

Fraksjonert CO2-laser er en av behandlingene som brukes ved akne arr. Den skaper ny hud, hvor man får økt produksjon av ulike kollagen proteiner, samt hyaluronsyre som opprettholder fuktbalansen i huden. Hyaluronsyre fremmer også kollagen- og elastin produksjon som gir huden økt fylde og glatthet.

Har du, eller noen du kjenner et ønske om å behandle akne eller akne arr?

Ta kontakt for en gratis konsultasjon, så forteller vi hva våre

behandlinger kan gjøre for din hud.

Bestille gratis konsultasjon på mail: post@hudoglaserklinikk.no eller ring oss på 40607759

#Akne #arr #laser

94 visninger
Les og inspireres mer her