Dr Daniel Sister besøker Oslo Hud og Laserklinikk


Viste du at den eneste 100% naturlige anti-aldrende behandlingen innen estetisk medisin er injeksjonsbehandlingen PRP?

Innen estetisk medisin finnes det bare én anti-aldrende behandling som er 100 % naturlig. Det er injeksjonsbehandlingen PRP (Platelet Rich Plasma) der vi benytter oss av ditt eget blodplatekonsentrat. Konsentratet inneholder et høyt antall proteiner som fungerer som vekstfaktorer for kroppens vev og celler. Disse vekstfaktorene er viktige for immunforsvaret ditt, de reparerer skade, demper betennelser og bidrar til utvikling av nytt vev.

Det forskes mye på PRP og stamceller for tiden, og nye medisinske studier publiseres kontinuerlig. PRP-behandlingen er svært vanlig bl.a. i England, og blant anti-aldrende behandlinger verden over er det PRP som vokser mest. Årsaken er selvsagt at den gir effekt, men først og fremst at den er 100 % naturlig. Kunstige stoffer, syntetiske fillere eller animalske produkter benyttes ikke.

Vår egen PRP-spesialist Dr Daniel Sister behandler og foreleser om PRP verden rundt. 25-26 mars besøker Dr. Sister oss igjen. Ring oss på 40 60 77 59 dersom du ønsker time eller mer informasjon. Les mer om han på www.drdanielsister.com

#prp #behandling #håtap #drdanielsister #antiage #antiage #draculatherapy