Lansering av ENEOMEY

March 29, 2019

Laboratoire Eneomey har utviklet et dynamisk hudpleieprogram med bevist anti-aging effekt. Effektiviteten av produktene er den perfekte konsentrasjonen av de aktive ingrediensene, for eksempel stabilisert vitamin C, glykolsyre og fytinsyre, for et optimalt resultat.

 

Daglige antioksidanter anbefales, så vel som solbeskyttelse og eksfoliering om kvelden

 

Eneomey-programmet regenererer epidermalt for en yngre, renere og klarere hud. Med sin kraftige formel har Laboratoire Eneomey klart å kombinere erfaring, følelse og effektivitet. Erfaring er kombinert med resultater. ENEOMEYs hudpleieserie anbefales for å forbedre alle anti-aging behandlinger slik som peelinger og andre estetiske handlinger.

 

SHOPPA PRODUKTERNA HER! >>

 

 

Please reload

SENASTE

February 5, 2020

Please reload

ARKIV
Please reload

TAGGAR
SOCIAL MEDIA
  • Follow Oslo Hud og Laserklinikk IG