Lansering av ENEOMEY


Laboratoire Eneomey har utviklet et dynamisk hudpleieprogram med bevist anti-aging effekt. Effektiviteten av produktene er den perfekte konsentrasjonen av de aktive ingrediensene, for eksempel stabilisert vitamin C, glykolsyre og fytinsyre, for et optimalt resultat.

Daglige antioksidanter anbefales, så vel som solbeskyttelse og eksfoliering om kvelden

Eneomey-programmet regenererer epidermalt for en yngre, renere og klarere hud. Med sin kraftige formel har Laboratoire Eneomey klart å kombinere erfaring, følelse og effektivitet. Erfaring er kombinert med resultater. ENEOMEYs hudpleieserie anbefales for å forbedre alle anti-aging behandlinger slik som peelinger og andre estetiske handlinger.

SHOPPA PRODUKTERNA HER! >>


31 visninger
Les og inspireres mer her

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

Følj oss på Sociale Medier:

  • Facebook
  • Instagram