Veronica Berge - ny klinikksjef på Linderud Senter!


Oslo Hud og Laserklinikk - Veronica Berge Klinikkchef Linerud Senter

Hei Veronica! Du har nettopp fått ny stilling som klinikksjef på OHL på Linderud senter. Vi gratulerer! Hvordan føles det?

Takk, det er veldig kjekt. Jeg brenner virkelig for yrket mitt og er nøye med alle mine oppgaver, Jeg tror det har bidratt med at mange kommer til meg for råd, som har gjort overgangen til Avdelingsleder en naturlig rolle for meg.

Fortell oss om din bakgrunn!

Jeg viste veldig tidlig at det var hudpleie jeg ønsket og jobbe med. Fra ungdomskolen sminket jeg alle vennene min og formet bryn. Hadde jeg sett i dag hva jeg gjorde da, ville jeg ikke vært imponert. De var ofte en tynn strek, med høyt løft, men det var det vi likte da.

I en klinikk jeg var i praksis ble jeg tipset om Hudpleieakademiet, som skulle være den beste hudpleieskolen i landet, og bestemte meg da at det var dette jeg ville.

I 2011 flyttet jeg til Oslo og startet på hudpleie akademiet, og fikk jobb hos Artesia spa, Grand hotel etter endt skolegang. Jeg jobbet som selvstendig hos Artesia Spa i 4 år, men da ønsket jeg meg en fast stilling, så jeg startet hos Råh. Som er vidt forskjellig fra et Spa hvor alt er rolig, ble det nå mye mer tidspress og ting skulle skje fort.

I mellom tiden studerte jeg også make-up ved Art Complexion, Jeg elsker og kunne sminke til store begivenheter som bryllup og lignende, jeg fikk prøvd meg på film og photoshoot også men det var ikke noe for meg.

Etter 1 år i Råh endte jeg opp hos Oslo hud og laserklinikk og kunne ikke vært mer fornøyd. Vi er et veldig bra team som jobber her og alle er kjempe flinke!

Hvorfor søkte du jobb hos Oslo Hud og Laserklinikk? Hva var det med kl