Veronica Berge - ny klinikksjef på Linderud Senter!


Hei Veronica! Du har nettopp fått ny stilling som klinikksjef på OHL på Linderud senter. Vi gratulerer! Hvordan føles det?

Takk, det er veldig kjekt. Jeg brenner virkelig for yrket mitt og er nøye med alle mine oppgaver, Jeg tror det har bidratt med at mange kommer til meg for råd, som har gjort overgangen til Avdelingsleder en naturlig rolle for meg.

Fortell oss om din bakgrunn!

Jeg viste veldig tidlig at det var hudpleie jeg ønsket og jobbe med. Fra ungdomskolen sminket jeg alle vennene min og formet bryn. Hadde jeg sett i dag hva jeg gjorde da, ville jeg ikke vært imponert. De var ofte en tynn strek, med høyt løft, men det var det vi likte da.

I en klinikk jeg var i praksis ble jeg tipset om Hudpleieakademiet, som skulle være den beste hudpleieskolen i landet, og bestemte meg da at det var dette jeg ville.

I 2011 flyttet jeg til Oslo og startet på hudpleie akademiet, og fikk jobb hos Artesia spa, Grand hotel etter endt skolegang. Jeg jobbet som selvstendig hos Artesia Spa i 4 år, men da ønsket jeg meg en fast stilling, så jeg startet hos Råh. Som er vidt forskjellig fra et Spa hvor alt er rolig, ble det nå mye mer tidspress og ting skulle skje fort.

I mellom tiden studerte jeg også make-up ved Art Complexion, Jeg elsker og kunne sminke til store begivenheter som bryllup og lignende, jeg fikk prøvd meg på film og photoshoot også men det var ikke noe for meg.

Etter 1 år i Råh endte jeg opp hos Oslo hud og laserklinikk og kunne ikke vært mer fornøyd. Vi er et veldig bra team som jobber her og alle er kjempe flinke!

Hvorfor søkte du jobb hos Oslo Hud og Laserklinikk? Hva var det med klinikken som fanget din interesse?

Jeg hadde ikke hørt om klinikken tidligere men ble tipset av min tidligere sjef om at Jeanette søkte en ny hudterapeut. Jeanette jobbet jo også litt på Artesia Spa i perioden jeg var der så jeg kjente jo til henne fra før og viste at Jeanette var veldig dyktig, engasjert og positiv så jeg viste med engang at jeg gjerne ønsket denne jobben.

Hva kan man som kunde forvente seg når man kommer til klinikken?

Vi ønsker at kundene går her i fra med en god følelse av at vi vikrelig ønsker og hjelpe de, og at de skal stole på at vi ikkje selger en masse produkter som de faktisk ikke trenger.

Ofte har våre kunder lest seg opp på hvilken behandling de vil ha og har bestemt seg for at det er dette de ønsker. Da er det vår jobb og si fra at det tror jeg faktisk ikke du vil ha mye utbytte av om det er realiteten, selv om kunden selv ønsker behandlingen, og veilede de på hva som kunne vært et bedre alternativ.

Hvilket favorittbehandlinger har du på klinikken?

Det kommer an på hva jeg skal behandle, men generelt så liker jeg best Microneedeling. Den gir huden en veldig fin gjød, jevner hudstruktur og hudtone.

Og til slutt, hvilket produkter gir en fin glød som varer hele året? Hvilket produkter er dine favoritter?

Mit beste tips for glød med hjemme produkter er og skrubbe huden med ZO Exfoliating Polish, og legge på ZO Enzymatic peel la denne ligge over natten og smør med en god fuktighetskrem som foreksempel ZO Daily Power Defence og Sunscreen + Primer. Dette eterlater huden strålende.

Jeg har favoritter i alle merker men et produkt jeg ikke vil leve uten er Dual Action Scrub fra ZO og Lotion Plus fra NeoStrata, begge desse kan brukes både til ansikt og kropp.


116 visninger
Les og inspireres mer her

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

Følj oss på Sociale Medier:

  • Facebook
  • Instagram