Profhilo - Ny behandling hos oss!


Profhilo

Hva er Profhilo?

Profhilo er en anti-age behandling som består av hyalorunsyre for huden som forbedrer hudens elastitet og fasthet med alderen. Det kan brukes på ansikt, hals, decollete, armer og hender. Ofte ser man en umiddelbar merkbar forbedring av hudtonen etter behandlingen. Man kan også oppleve å merkbar fasthet og minimering av linjer. Hyaluronsyre er mest kjent som en "filler" og brukes oftest til å gi volum til lepper eller for å konturere og forme andre områder i ansiktet.

Profhilo skiller seg fra vanlige fillere, takket være sin struktur som gjør det mulig at den spres over et stort område for å øke fuktigheten og stamme opp huden.

Hvordan fungerer det?

Hyaluronsyre er en naturlig substans som produseres i kroppen vår. Dets rolle er å beholde fuktigheten i kroppen og hjelpe til med kollagenproduksjonen. Det kan holde opp til 1000 ganger sin egen vekt i vann, hvilket som gjør den ideell for å binde fukt i huden. Med alderen minsker hyaluronproduksjonen og huden ser mattere ut og dehydreres med fine linjer og rynker som en følge av det.

Profhilo inneholder en av de høyeste konsentrasjonene av stabilisert hyaluronsyre på markedet. Ettersom den er terminsk bundet og ikke er kjemisk bundet fungerer dn som en fantastisk hydrator (fuktighet) og ikke en filler.

Den injiseres like under overflaten av huden hvor den sprer seg raskt og reagerer med din eget vev for umiddelbart å øke hydrering. I løpet av de neste fire ukene går det inn i fase to og begynner å jobbe med å øke elastin og kollagenproduksjon. Dette forbedrer effektivt huden og gir en jevnere, jevnere og fastere utseende.

Takket være sin gelstruktur er Profhilo jevnt og jevnt fordelt uten at klumper blir dannet - en potensiell risiko med tradisjonelle fyllstoffer. Det betyr at den kan brukes på områder som er vanskelige å behandle med tradisjonelle fyllstoffer, for eksempel nakke og panne.

Hvor mange behandlinger behøves?

En komplett kur består av to økter med en måned i mellom. En ekstra behandling kan anbefales etter omtrent fire til seks måneder for å opprettholde effekten.

BOOK TID OG LES MER HER!


1,135 visninger
Les og inspireres mer her