Maren viser sine 5 favoritter fra Zo Skin Health


Dette er min morgenrutine som jeg bruker hver dag, på kveldstid bruker jeg litt forskjellige produkter utifra hvilken årstid det er og hvordan huden min oppfører seg. Dette er også ZO sine "The fundamental 5", det består av rens, skrub, talgregulerende, stimulere og beskytte. Og vi som jobber og selger ZO produkter setter veldig ofte kundene våre på dette når de begynner med hudpleieprodukter fra den serien.

Jeg renser med Zo Gentle Cleanser to ganger for å først fjerne sminke og en gang til for å få renset huden. Jeg har brukt ZO Gentle Cleanser i flere år, den passer perfekt for meg som har en kombinert og dehydrert hud. God og behagelig i konsistensen og veldig veldig drøy.

ZO Exfoliating Polish er en ganske drøy skrub med små magnesiumkuler i, dette er en mekanisk skrub uten noe syrer som kan brukes daglig for de som tåler dette. Dette produktet har lenge vært en favoritt hos meg og bruker den uansett hvordan jeg bytter ut produkter i hudpleierutinen min. Denne bruker jeg som regel hver dag, gjerne da på morgenen for da får jeg en polert og fin hud, før jeg påfører sminken min.

Ikke alle kan ha eller trenger en mekanisk skrub, men jeg personlig er veldig glad i å bruke denne for å jobbe litt med huden. Da får man opp blodsirkulasjonen, noe som gir en fin glød. I og med at det ikke er noe syrer i denne skrubber egner den seg perfekt til øyområdet og på leppene.

Da jobber jeg gjerne skrubben litt mer ut med vann og jobber forsiktig rundt hele øyet, her er det spesielt viktig og eksfoliere for de som er veldig tørre eller for de som vil jobbe anti-age. Igjen for å øke blodsirkulasjonen og for å fjerne døde hudceller som ligger på huden. Når huden er fri før døde hudceller gjør det alt av produkt man påfører etterpå klarer å penetrere mye bedre. Samme gjelder leppene, sliter man med tørre viner lepper er det lurt å skrubbe de. Detter gjør jeg ikke daglig men litt når jeg føler for det.

ZO Complexion Renewal Pads, mitt daglige talgregulerende produkt. Her er det salisylsyre som jobber og fjerner overflødig talg, padsene har også en ru og en litt finere siden som også gir en eksfolierende effekt og gjør de veldig enkle å bruke. Produktet inneholder også beroligende og fuktihetsgivende ingredienser så dette vil ikke bli uttørkende for huden. Padsene er spesielt fine for de som har urenheter/acne, tilstoppninger og overflødig talg men passer for de fleste hudtyper og er et av mine fovorittprodukter jeg ikke klarer meg uten.

ZO Daily Power Defense er et produkt som passer for alle hudtyper uansett tilstand. Dette er ZO sitt nr.1 produkt og inneholder veldig mange viktige ingredienser for en sterk og sunn hud. Hovedfunksjonen er å styrke hudens barriere og er stappet med masse antioksidanter og enzymer som hjelper hudcellene vi har å gjøre jobben de skal, så ikke de blir "late" eller at de ikke blir "ødelagt". Gir en speed på hudens naturlige reparasjonsprosess, og hjelper deg med å fikse huden selv.

Solfaktor er noe alle burde bruke, og en av mine favoritter er ZO Smart Tone SPF50. Denne solfaktoren har tilpasset fargeperler, dette gjør at den passer alle hudtoner og gir en veldig fin glød. Denne har ikke noe dekkende effekt men kan jevne litt ut på fargen i ansiktet, fin å bruke under sminke.

#oslohudoglaserklinikk #skincare #zoskinhealth #maren #hudpleie

173 visninger
Les og inspireres mer her