Neostrata ProSystem Retinol Peel


Passer for deg som ønsker å få mest mulig ut av klinikkbehandlingen!

Den unike kombinasjonen av retinol og volumgivende Aminofil® forbedrer hudens struktur og spenst, minimerer linjer og rynker samt jevner ut hudtonen. Resultatet er en friskere og mer ungdommelig hud. Syren er også effektiv mot acne og kan forbedre utseende på acnearr og pigmenteringer over tid.

Vi utfører ikke behandlingen om du:

  • gravid

  • ammende

  • bruker kortison

  • bruker isotretonoin

Behandlingen er både enkel og rask. Peelingen har 3% retinol. Produktet påføres på klinkiken og vaskes av hjemme etter 3-8 timer. mange velger å sove med den om natten. Behandlingen koster 1500,- og kan tas hver 4 uke. behandlingstid ca 30 min.

To dager etter peelingen begynner man som regel å flasse litt, dette varer som oftest et par dager. Dette er individuelt og varierer fra person til person. Det tar som regel en ukes tid fra du har tatt peelingen til huden er normalisert og sluttet og flasse.

TIPS! Vi bruker gjerne vekselvis NeoStratas retinolpeeling og våre glykopeelinger for maksimalt resultat for deg.

#neostrata #retinol #peeling #kjemiskepeelinger #chemicalpeeling