Aulis hudpleiefavoritter


Alle som vil jobbe anti-aging bør bruke et Retinolprodukt. Radical Night Repair er min favoritt. Den inneholder 1% Retinol som rikter inn seg på å jevne ut pigmenter og hudoverflate og samtidig forminske rynkene mine. Bruk av Retinol medfører flassing og rødme i huden så jeg pleier å trappe opp over noen uker. Man kan også bruke den som en hjemmepeeling og bruke den på morgen og kveld i tre dager, da flasser man mer, blir mer irritert i huden men trenger ikke gå å være flassete over en lengre periode.

For å hjelpe til å få bort flasset på huden liker jeg å bruke en god skrubb, Exfoliating Polish fra ZO Skin Health er min favoritt! Kan brukes fra noen ganger i uken til hver dag. Får bort døde hudceller og gjør det lettere å bruke sminke sammen med Retinolprodukt.

Jeg utfører en del behandlinger med Hyaluronsyrefillere og da anbefaler jeg ofte bruk av H.A Intensifier fra Skinceuticals. Den forbedrer og forlenger effekten etter bruk av fillere. Veldig fint rundt munn for behandling av røykelinjer. Hjelper til med fukt til overflaten av huden som gjør at huden ser mer fast og jevn ut. Veldig fin også i kombinasjon med et antioksidant serum fra Skinceuticals.

En rens som jeg alltid kommer tilbake til er Clarifying Cleanser fra Neostrata. Fin for en kombinert og fet hudtype. Hjelper til å minimerer utbrudd med hjelp av å balansere talgproduksjon. Den eksfolierer huden samtidig som den med hjelp av BHA syrer tilfører fukt. Dette er en rens som gir mye for pengene!

Gode og eksfolierende kroppsprodukter er vanskelige å finne! Lotion Plus fra Neostrata er en produkt for de som har en tørr og grov hud. AHA syrer hjelper til å forbedre hudtone og tekstur. Kan vara et bra alternativ til de som har "kyllinghud" eller keratosis pilaris som det egentlig heter. Kan også brukes i ansikt for de med grov hud som trenger en oljefri fuktighetskrem.

Auli, Sykepleier Oslo Hud og Laserklinikk

#neostrata #skinceuticals #lotionplus #retinol #zoskinhealth #exfoliatingpolish #serum #clarifyingcleanser

153 visninger
Les og inspireres mer her