Kunde erfaringer - kjemisk peeling!

Å gå til Maren og få behandling en helt vanlig hverdag er en fin pause, en egentid som gjør godt, både for hud og hode.Maren hos Oslo Hud og Laserklinikk har sammenlignet det å ta hudpleie hos terapeuter med det å ha PT. Det gir en skikkelig boost, men det aller viktigste er jobben du selv gjør mellom hver avtale. Enten det er trening eller hudpleie som er «jobben».


Men jeg elsker en skikkelig boost, og så er det utrolig deilig å komme inn og legge seg ned på en behagelig benk. På kalde dager har den til og med varme. Det første som skjer er at Maren, etter å ha tatt på maske og hansker, studerer huden min. Trenger jeg fuktighet og ekstra næring? Eller kanskje kan det kjøres en litt tøffere peeling? Jeg har full tillit til hennes vurdering.


Så blir huden vasket og renset, for så å pensle den utvalgte peelingen på huden. Denne gangen var det NeoStrata Glycolic Peel, som jobber med fine linjer og pigmenter. Selv om behandlingen svir litt er det utrolig deilig å bli strøket gjentatte ganger over ansiktet med en bred pensel. Hvor lenge peeling ligger på varierer utfra hud og type behandling.Selv har jeg jobbet meg oppover til å tåle ganske mye, men det er viktig å ta det gradvis. Hvis ikke kan du risikere å skade huden i stedet for å behandle den.


Etter selve peelingen går Maren igjen over huden min. Er der noen urenheter så klemmer hun de bort. For så å legge på en maske. Denne roer og pleier huden, tilfører fukt og oksygen. Til slutt blir ansiktet mitt smurt inn med en god krem.Voila! Jeg har ligget og slappet av, småpratet, ledd og kost meg, og huden min har fått en skikkelig treningsøkt. Er det rart jeg elsker det?!Therese Falk Ambassadeur, Oslo Hud og Laserklinikk

246 visninger
Les og inspireres mer her