Ikke glem halsen!

Etter hvert som vi eldes blir cellene i kroppen «late» og fornyes saktere. Et synlig resultat av dette ser vi på huden. Den mister fasthet, volum og elastitet og alt siger nedover. Huden på halsen er tynn og utsatt for mye og stor bevegelse. Nettopp fordi den er så tynn kan den ikke behandles på samme måte som resten av ansiktet. Hvis du har prøvd retinol på halsen har du kanskje merket det? Den blir rød og klør uten at man oppnår noen forbedring.

Hvordan kan man behandle halsen?


Behandlinger:


Clear lift laser: dette er en av våre favoritter for å behandle halsen. Underhuden blir oppvarmet og stimulert til fornyelse uten noe nedetid. Mer om Clear Lift her.


Profhilo: denne prisvinnende bio-stimulatoren injiseres i 10 punkter på halsen og fordeler seg under huden og stimulerer cellene til fornyelse. Les mer om Profhilo her.Botulinumtoksin (Azzulare/Botox): ved å injisere botulinumtoksini enkelte områder på halsen vil man kunne dempe muskelaktivitet noe som vil kunne gi en foryngende effekt.Kremer før hals:


NeoStrata's Triple Active Firming Neck Cream er en favoritt blant mange. Fra NeoStrata kan man også bruke Dermal Replenishment og Cellular Restoration.
Fra ZO SKIN HEALTH kan blant annet Daily Power Defense og Firming Serum med fordel brukes på halsen.Fra SkinCeuticals kan man bruke samme antioksidantserum som man bruker i ansiktet på halsen. I tillegg er TRIPLE LIPID RESTORE og A.G.E. INTERRUPTER egnet for halsen.


115 visninger
Les og inspireres mer her