Laserhårfjerning - Dr. Jeanette Peterssons guide!

Kan du fortelle litt om laserhårfjerning?


Laserhårfjerning fungerer best på mørke hår på lys hud. Det er en behandling der laseren varmer opp hårroten på de hårene som er i vekstfase (ca 20-25%) og dreper de. Ettersom det bara er et visst antall hår som er i vekstfase av gangen så må laserbehandlingen gjentas flere ganger. Dunhår og hår med lite eller ikke noe pigment i er vanskelige å få bort.Hvilke områder kan behandles med laser?


Vi behandler alt fra øre og hake til bikini og legger. Det finnes ikke mange områder som jeg ikke har behandlet. En del områder responderer veldig raskt på behandling, mens andre områder tar lengre tid eller ikke virker. De områder som er vanskeligere å behandle er har ofte for tynne eller lyse hår.


Hvor ofte må man ta behandling?


I begynnelse må man behandle hyppigere, så med ca 4-6 ukers mellomrom på ansikt og 6-8 ukers mellomrom på kroppen. En bra ting å huske er at man ska merke at neste vekstfase begynner, så at det begynner å komme nytt hår før man tar neste behandling. Etter hvert kan man ta behandling med lengre mellomrom. Det fleste trenger 1-2 vedlikeholdsbehandlinger per år.


Hva koster laserbehandlingene våre?


Prisene er fra 800,- og oppover per behandling. Etter 4. behandling er det halv pris på behandling!Dr. Jeanette Petersson

Lege og eier, Oslo Hud og Laserklinikk78 visninger
Les og inspireres mer her