ULTRA V - Ansiktstrådløft   

Et trådløft er en behandling som strammer huden fra innsiden og gir den fastere struktur eller et mykt ”løft”. Nedbrytbare tråder stimulerer vevet til å øke produksjonen av kollagen og elastin, og dette fører til merkbar oppstramming og hudfornyelse.  Ultra V ansiktstrådløft passer både for kvinner og menn, yngre som eldre. Yngre hud behandles for å opprettholde spenst og fasthet, eldre hud med sikte på fornyelse og oppstramming.

Oslo-Hud-og-Laserklinikk-UltraV-Tradlyft
Oslo-Hud-og-Laserklinikk-UltraV-Tradlyft

Trådene som brukes er veldig tynne (0.12mm). Ved hjelp av nåler settes de på bestemte steder under huden i den mellomste og nedre delen av ansiktet. Tråden består av polydioxanone (PDO) som er et syntetisk, absorberbart materiale. Materialet PDO har blitt brukt i mer enn 40 år. Øyelegene begynte med PDO trådmaterialer i 1980 når de utførte bla. Gråstær operasjoner og behøvde å sy i øyet. Siste 15-20 år brukt i estetiske behandlinger. 

 

Det er ikke funnet noen allergiske reaksjoner eller fremmede legeme reksjoner ved bruk av Ultra V PDO.

 

Behandlingen er ikke smertefull, og det brukes kun bedøvelseskrem. Du kan vanligvis gå tilbake til normal aktivitet med en gang, men som alle andre nålebehandlinger kan trådløft gi deg små blåmerker og lettere hevelse der huden er behandlet. Du skal helst ikke bruke sminke før neste dag. 

 

Effekten av behandlingen kommer gradvis. Du vil med en gang merke en viss oppstramming, men maksimal effekt oppnår du som regel etter tre til seks måneder. Det skyldes at det tar tid for kroppen å bygge kollagen. Vi innkaller deg til kontroll etter både tre og seks måneder. 

 

Ultra V trådløft er ikke permanent, men fungerer som en pauseknapp for aldring. Hudens aldringsprosess fortsetter etter behandlingen, men virkningen varer vanligvis 18-24 måneder, avhengig av alder, livsstil og hudtype. Røyking og overdreven soling reduserer effekten. 

 

PRISER

Kinnløft 16.000,-

Halsløft 8.000,-

Det er kun dr Jeanette Petersson som utfører Ultra V

ansiktstrådløft ved Oslo Hud- og Laserklinikk.

Oslo-Hud-og-Laserklinikk-UltraV-Tradlyft
Oslo-Hud-og-Laserklinikk-UltraV-Tradlyft