VIPPER OG BRYN

FARGING AV VIPPER OG BRYN

Mørkere vipper rammer inn øynene, framhever øyefargen din og åpner blikket. Velstelte og velformede øyebryn kan forvandle ansiktet ditt, gi symmetri og fremheve din naturlige skjønnhet. 

 

Våre eksperter former dine bryn og farger med hudvennlige fargestoffer tilpasset ditt eget hår og hudfarge. Vippefargen sitter i ca fire uker, brynfargen kan blekne noe tidligere avhengig av hårtype. Behandlingen tar fra 15 til 30 minutter.

Oslo Hud - og Laserklinikk sine dyktige hudpleiere tilbyr følgende:​​

  • farging av vipper

  • farging av bryn

  • napping og forming av bryn

VIPPE EXTENSIONS

Tenk å våkne opp med Brigitte Bardot-blikk og slippe maskara og vippe-tang. Vippeextensions gjør mye for ansiktet, en ser mer uthvilt ut og øynene kommer mer i fokus. Vi føler at vi får dådyrblikk, og mye vakrere form på øynene. 

 

Vippeextensions har den siste tiden blitt enormt populært. De kommer i forskjellige bøy (etter hvor rette eller bøyde vipper du har naturlig) og flere forskjellige lengder, tykkelser, samt farger. Svart er den aller mest brukte fargen. Vi tilbyr markedets fineste vipper av medisinsk syntetisk mink.  De limes på ett og ett hårstrå/vipp og limet er helt usynlig. 

Hvordan tar jeg vare på de nye vippene?

Det er veldig enkelt og vedlikeholde vippeextensions. De første 48 timene anbefaler vi å unngå fukt og vann på vippene. Deretter kan du fortsette å vaske øynene som normalt men unngå oljebaserte rensemidler. Bruk med fordel Q-tips til å fjerne sminke rundt øynene. Børst vippene hver dag og unngå å gni deg på øynene.

Hvor lenge varer/sitter vippene?

Vippeextensions varer like lenge som den naturlige vekstsyklusen til dine naturlige vipper. Når din naturlige vipp faller av, vil extensions også falle av. Ved mekaniskt slitasje kan de også falle av uten at vippen faller av. Det går ca 6 uker fra man setter på et sett til de siste vippene faller av. For å opprettholde et pent og fyldig resultat, bør man fylle på hver 3-4 uke.  

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle