top of page

ZO SKIN HEALTH

Hudpleiebehandlinger

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. De kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

Zo Skin Health - Hudpleie & Behandlinger

ZO SKIN HEALTH

Stimulation Peel, 45min

1500,-

med Red carpet-maske
1799,-

Den kjemiske peelingen ZO Stimulation Peel er vår favoritt.

Behandlingen kombinerer tre virksomme syrer med andre aktive ingredienser og stimulerer cellefornyelse. Den gir umiddelbart en glødende, silkemyk hud og økt velvære i vintermørket. 

Oslo Hud og Laserklinikk - Hudpleiebehan

ZO SKIN HEALTH

Ultra Hydration, 55min

1750,-

Behandlingen starter med en grundig rens og mekanisk skrubb som fjerner døde hudceller og så en eksfolierende og stimulerende varsom kjemisk peeling. Etter dette masseres huden inn med en nydelig hydrerende, lindrende og beroliggende Aloe Vera gele.

Passer for:

Tørr, dehydrert og svak hud i alle aldre

Oslo Hud og Laserklinikk - Ansiktspleie

ZO SKIN HEALTH

Clear Up, 55min

1200,-

Oslo Hud og Laserklinikk - Hudpleie Ansi

ZO SKIN HEALTH

Skin Brightening Treatment, 70min

2250,-

Behandlingen starter med en grundig rens og mekanisk skrubb som fjerner døde hudceller og så en eksfolierende og stimulerende varsom kjemisk peeling. Etter dette masseres huden inn med en nydelig hydrerende, lindrende og beroliggende Aloe Vera gele før man tar på ZOs Skin Brigthening Sheet Masque.

Passer for:

Tørr, dehydrert og svak hud i alle aldre

Oslo Hud og Laserklinikk - Hudpleie mann

ZO SKIN HEALTH

Blemish and Oil Control, 70min

2100,-

Behandlingen starter med en grundig rens og mekanisk skrubb som fjerner døde hudceller og så en eksfolierende og stimulerende varsom kjemisk peeling. Etter dette masseres huden inn med en nydelig hydrerende, lindrende og beroliggende Aloe Vera gele før man påfører Complexion Clearing Masque.

Passer for:

Fet, uren hud, kviser, rosacea i alle aldre

Salg av ZO Skin Health produkter

ZO Skin Health Inc. har restriksjon på nettsalg. ZO Skin Health produkter selges på nett kun til eksisterende klinikk kunder eller etter gratis online-konsultasjon. Ring oss på tlf 406 077 59 eller mail til post@hudoglaserklinikk.no

bottom of page