ZO Skin Health

OSLO HUD OG LASERKLINIKK

Dr. Obagi har i samarbeid med ZO Skin Health Inc utviklet et spekter av terapeutiske behandlinger. De kan anvendes uavhengig av hudtilstand, alder, kjønn og etnisitet. Basert på den nyeste teknologien innen hudbehandling – bioteknologiske komplekser, stamcellekomponenter fra planter og flerfunksjonelle leveringssystemer har disse produktene og protokollene blitt optimalisert for å dekke dine behov for god hudhelse.

 

Kremene selges på og av utvalgte klinikker med det mål å skape en sunn og velfungerende hud. 

Oslo Hud og Laserklinikk er en sertifisert ZO Skin Health klinikk som setter opp skreddersydde kremprogram. 

NB! 

ZO Skin Health Inc. har restriksjon på nettsalg

ZO Skin Health-produkter selges på nett kun til eksisterende klinikk kunder eller etter gratis online-konsultasjon.

Ring oss på tlf 406 077 59 eller mail til post@hudoglaserklinikk.no.

 

Eksisterende kunder må logg inn via www.hudoglaserklinikk.no 

Klikk på “Kunde logg inn for kjøp av ZO Skin Health” under “NETTBUTIKK".

BB4F3C2A-43B6-41BA-BF70-1E068CC083BF_edi

Zo Skin Health

FIRMING SERUM

ZO Skin Health introduserer Firming Serum - et gjennombrudd innen Anti-Age behandling. Helt ny teknologi bidrar til å hydrere og styrke hudstrukturen, samt forbedre hudens elastisitet.

 

ZO Firming Serum er spesielt designet for å stimulere til en fast og stram hud, og en mer definert ansiktskontur.

OUR
FAVORITE

SKIN CARE KITS

ZO SKIN HEALTH

Daily Skincare Program

ZO Skin Health Daily Skincare Program inneholder alt du trenger i din daglige rutine.  Solfaktor kommer i tillegg. Perfekt start for deg som ønsker og teste ZO Skin Health.

SKIN CARE KITS

ZO SKIN HEALTH

Getting Skin Ready Kit

    Bestillingsvare   

ZO Skin Health Getting Skin Ready er et kit som er veldig fin og ta med på reise, da de ikke tar mye plass i bagasjen.

SKIN CARE KITS

ZO SKIN HEALTH

Brightening Program

+ Texture Repair

    Bestillingsvare   

Ønsker du jevne ut pigmentering? Da er dette løsningen. ZO Skin Health Brightening Program + Texture Repair er en intensiv kur hvor huden kan flasse, bli rød og sår.

SKIN CARE KITS

ZO SKIN HEALTH

Aggressive Anti-aging Program

    Bestillingsvare   

ZO Skin Health Aggressive Anti-aging Program er et aggressivt behandlingsprogram som gir synlige forbedringer av dype linjer og rynker, hyperpigmentering og tynn hud.

SKIN CARE KITS

ZO SKIN HEALTH

ZO Skin Health 3-pack 

Brightening Sheet Masque

    Bestillingsvare   

ZO Brightening Masque er en deilig maske som jobber for en jevnere, klarere hud med mer glød med ingredienser som arbutin, grønn te, sitrussyre, melkesyre og salisylsyre. Ypperlig før fest – eller bare når du trenger det lille ekstra!

SKIN CARE KITS

ZO SKIN HEALTH

Normalizing System

    Bestillingsvare   

 

ZO® Skin Health Normalizing System er et komplett system for rød og sensitiv hud.

 

Det inneholder Rozatrol®, en krem som behandler symptomer assosiert med rosacea på flere plan.

SKIN CARE KITS

ZO SKIN HEALTH

Complexion Clearing Program

    Bestillingsvare   

ZO Skin Health Complexion Clearing Program er et helhetlig program utviklet for å minimere overflødig talg, åpne og rense tilstoppede porer og å redusere hudirritasjon.

 

Bidrar til å forebygge og stoppe utbrudd.

SKIN CARE KITS

ZO SKIN HEALTH

ZO Retinol Stimulation Peel

- At Home Kit

    Bestillingsvare   

ZO Retinol Stimulation Peel – At Home Kit inneholder Radical Night Repair med 1% retinol. Kitet er satt sammen for å sikre en brukervennlig tilnærming for raske resultater. 

SKIN CARE KITS

ZO SKIN HEALTH

Skin Brightening Program

    Bestillingsvare   

ZO Skin Health Skin Brightening Program er et hudpleieprogram designet for å behandle hyperpigmentering uten hydrokinone og retinol.

SKIN CARE KITS

ZO SKIN HEALTH

Anti-Aging Program

    Bestillingsvare   

ZO Skin Health Anti-aging Program er en moderat behandling for å redusere spor fra miljøpåvirket- og kronologisk aldring.

SKIN CARE KITS

ZO SKIN HEALTH

CLEANSERS

ZO SKIN HEALTH

Hydrating Cleanser

(Normal to Dry Skin)

En skånsom rens som effektivt fjerner smuss og sminke. Den inneholder pantenol og allantoin som tilfører fuktighet,roer ned og reduserer irritasjon i en sensitiv og tørr hud.

Gentle Cleanser

(All Skin Types)

En mild rensegele fra Zo Skin Health som passer for alle hudtyper. Fjerner overflødig talg, urenheter og sminke. Etterlater huden frisk og ren. 

Exfoliating Cleanser

(Normal to Oily Skin)

En eksfolierende rens som målrettet fjerner overflødig talg og annet smuss som kan tilstoppe porene. Innkapslet Vitamin E tilfører fukt under renseprosessen og antioksiderende beskyttelse for en myk og motstandsdyktig hud.

TONERS, MASKS + EXFOLIATIONS

ZO SKIN HEALTH

Exfoliating Polish

Denne mykgjørende skrubben inneholder fine magnesiumkrystaller som eksfolierer døde hudceller og øker hudfornyelsen for klar, glatt og jevn hud.

 

Vitamin A, C og E, samt ester-C, har antioksiderende virkning og bidrar til å opprettholde hudens barrierefunksjon.

Complexion Renewal Pads

Complexion Renewal Pads fra Zo Skin Health reduserer overflødig talg og tilstoppede porer, samtidig som den har en mattende effekt.

 

Complextion Renewal Pads er praktisk å ta med i vesken, og kan bidra til å roe ned irritert hud og redusere utbrudd når som helst. 

Enzymatic Peel

En intensiv peelingkrem som fornyer de ytterste hudlagene gjennom en unik prosess uten synlig eksfoliering. Spesialiserte enzymer forbedrer hudstrukturen og jevner ut hudtonen. 

Dual-Action Scrub

Denne allsidige og effektive ansikts-skrubben fra ZO Skin Health fjerner bakterier og bidrar til en klarere hud.

 

Kjemiske og fysiske eksfolianter fjerner døde hudceller, mens tetreolje løser opp og fjerner overflødig talg som kan tilstoppe porene og føre til nye utbrudd.

Oil Control Pads

Effektive pads som bidrar til raskere tilheling av urenheter og forebygger nye utbrudd. Den fjerner overflødig talg og har en mattende virkning.

 

Denne avanserte løsningen er perfekt til å behandle urenheter og til å fjerne problematisk talg som tilstopper porene.

Sulfur Masque

Leiremaske med 10% svovel som demper og forebygger urenheter og tilstoppinger. Absorberer overflødig talg, hydrerer og roer ned irritert hud.

Calming Toner pH Balancer

Beroligende toner som skånsomt fjerner heter samtidig som den balanserer pH-verdien i svekket hud.

 

Den har en kjølende effekt som virker forfriskende på tørr, sensitiv og irritert hud ved å tilføre fuktighet.

Exfoliation Accelerator

Exfoliation Accelerator er kompleks med melkesyre og glykolsyre som eksfolierer bort døde hudceller og reduserer tilstoppinger. 

 

Exfoliation Accelerator gir en effektiv hudfornyelse samtidig som det roer ned og beskytter huden.

ZO Skin Health - Brightalive.png

WE 
LOVE!

RETINOL

ZO SKIN HEALTH

Retinol Skin Brightener 0.25%

Retinol Skin Brightner 0.25% er en multifunksjonell formel som inneholder retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen raskt. 

Retinol Skin Brightener 0.5%

Retinol Skin Brightner 0.5% er en multifunksjonell formel som inneholder retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen raskt. 

Retinol Skin Brightner 1%

Retinol Skin Brightner 1% er en multifunksjonell formel som inneholder retinol og ingredienser som bidrar til å lysne og jevne ut hudtonen raskt. 

ANTI-AGE

ZO SKIN HEALTH

Recovery Crème

Beroligende krem med lindrende ingredienser som forebygger inflammasjon, samtidig som retinol og andre antialdringsingredienser jobber aktivt for å reparere og regenerere hudceller. 

Wrinkle + Texture Repair

Ved hjelp av retinol og mikroemulsjonsteknologi bidrar dette produktet til å redusere fine linjer og rynker, og reverserer aldringstegn. Forbedrer hudens tekstur og fasthet samt forebygger fremtidige skader.

Rozatrol™ (20ml)

Denne flerfunksjonelle kremen for rød og sensitiv hud, normaliserer huden ved å redusere overflødig talg som kan føre til inflammasjon.

Growth Factor Serum

Med vekstfaktorer i et effektivt leveringssystem bidrar denne formuleringen til å styrke produktsjonen av kollagen og hyaluronsyre for en sunne hud. Produktet forebygger fremtidige aldringstegn, gjør utrykkslinjer mykere og styrker huden.

Radical Night Repair

Et kraftig anti-age produkt med høy konsentrasjon retinol i et patentert leveringssystem. Bidrar til å reduserer fine linjer og rynker, forbedrer hudstrukturen og jevner hudtonen. Gir en glatterer, friskere hud med mer glød.

10% Vitamin C-Self Activating

Unik glødgivende formel med en kraftig dose ren, stabilisert askorbinsyre (10%), som effektivt jobber med hudens overflate for en strålende og jevn hudtone. 

Renewal Crème

Hydrerende krem fra ZO Skin Health med innkapslet retinol, kraftige antioksidanter og en naturlig antiirriterende ingrediens som beroliger, hydrerer, revitaliserer og gjenoppretter hudens fuktighetsbarriere. 

Rozatrol™ (50ml)

Denne flerfunksjonelle kremen fra ZO Skin Health for rød og sensitiv hud, normaliserer huden ved å redusere overflødig talg som kan føre til inflammasjon.

Instant Pore Refiner

Et oljefritt serum som bidrar til å minimere synlige porer. Den har en dobbeltvirkende formulering som også reduserer blank hud med øyeblikklig mattende effekt.

EYE CREAMS

ZO SKIN HEALTH

Intense Eye Crème

Denne svært fuktgivende formelen inneholder stabilisert retinol og avanserte peptider som bidrar til å styrke huden og minimere fine linjer og rynker rundt øynene.

Eye Brightening Créme

Denne avanserte anti-age formuleringen med retinol og ZPRO complex, jobber målrettet for å redusere linjer, mørke ringer og hevelser rundt øynene. 

BODY CREAMS

ZO SKIN HEALTH

Body Emulsion

Kroppskremen Body Emulsion fremmer hudens helse, kvalitet og tekstur. Den bedrer tørr, gusten hud, motvirker mørke flekker og ujevn hudtone.

Hydrating Crème

Denne unike formuleringen tilfører essensiell hydrering til irritert, svekket og tørr hud til daglig og etter behandling. Den støtter hudens naturlige regenerasjon og bidrar til å redusere synligheten av fine linjer og rynker. 

Cellulite Control

En revolusjonerende kombinasjon av ingredienser som jobber kontinuerlig med å minimere ujevnheter på lårene og tegn på cellulitter. Synlig forbedring av cellulitter på hofte, lår og rumpe.

SUNSCREEN

ZO SKIN HEALTH

Broad-Spectrum Sunscreen

SPF 50

Lett solkrem som passer for selv de mest sensitive hudtypene eller for de som trenger ekstra beskyttelse etter behandling. For både ansikt og kropp.

Sunscreen + Primer Broad-Spectrum SPF 30

Solkrem med primer som gir en myk, silkematt finish for jevnere påføring av makeup. Beskytter mot UVA / UVB, HEV-lys og IR-A, samtidig som den hydrerer.

Daily Sheer Broad-Spectrum SPF 50

Vann og svetteresistent solkrem som trekker raskt inn i huden og gir en lett og matt finish. Beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer.

Sunscreen + Powder Broad-Spectrum SPF 30

ZO Sunscreen + Powder SPF 30 gir bredspektret solbeskyttelse med et hint av farge for en jevnere hudfarge.

Smart Tone Broad-Spectrum

SPF 50

En lett solkrem med hint av farge, som er utviklet for å tilpasse seg de fleste hudtoner. Beskytter mot UVA/UVB, HEV-lys og IR-A samtidig som den hydrerer.

Majorstuen

Linderud

Vibes gate 12C

0356, Oslo
Inng. Ole Vigs gate
Tlf: +
47 406 07 759

Erich Mogensøns vei 38

0594, Oslo
Inng. Linderud Senter
Tlf: +47 406 07 759

FØLG OSS PÅ SOSIALE MEDIER

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle