Hudstimulerende anti-aldrende injeksjonsbehandlinger

PROFHILO

Profhilo er en anti-age behandling som består av hyalorunsyre for huden som forbedrer hudens elastitet og fasthet med alderen. Det kan brukes på ansikt, hals, decollete, armer og hender.

Den injiseres like under overflaten av huden hvor den sprer seg raskt og reagerer med din eget vev for umiddelbart å øke hydrering. I løpet av de neste fire ukene går det inn i fase to og begynner å jobbe med å øke elastin og kollagenproduksjon. Dette forbedrer effektivt huden og gir en jevnere, jevnere og fastere utseende. En komplett kur består av to økter med en måned i mellom. En ekstra behandling kan anbefales etter omtrent fire til seks måneder for å opprettholde effekten.

PRIS: 4.500 kr per 2ml behandling (Fordelsprogrammet gir deg 50% rabatt på hver 3. behandling).

RESTYLANE SKINBOOSTESR

Restylane Skinbooster inneholder hyaluronsyre som er veldig lik den huden selv produserer. Mikrodoser med Skinbooster HA injiseres under huden og setter i gang en hudforyngende prosess fra innsiden ved å øke produksjon av kollagen og elastin. Hyaluronsyre binder vann og hudens fuktighet gjenopprettes, samt at hudens kvalitet og elastisitet forbedres over tid.

Restylane Skinbooster er et allsidig produkt til alle som vil forbedre sin hudkvalitet. Brukes på områder som ansikt, lepper, hals, hender og dekolletage. Til slapp og livløs aldrende hud eller gropete hud og aknearr.

PRIS: 2.900 kr per 1ml behandling (Fordelsprogrammet gir deg en gratis, valgfri kjemisk peeling etter to behandlinger).

SUNEKOS RUNDT ØYENE

Sunekos 200 er en injeksjonsbehandling som gir fukt og vitalitet til den delikate huden over og under øynene. Dette er ikke en filler som endrer utseendet ditt, men tyntflytende hyaluronsyre og ulike aminosyrer som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin. Den behandler og forebygger fine linjer og slapp hud og gjennomfukter og stimulerer huden din for et mest mulig fresht øyeparti.

Man får effekt av en behandling, men for et mer varig resultat anbefaler vi 2-4 behandlinger med 2-4 uker imellom.

PRIS: 2.500 kr per behandling (Fordelsprogrammet gir deg 50% rabatt på hver 3. behandling).