VELKOMMEN!

Vi er en tverrfaglig hud- og laserklinikk med spisskompetanse innen hudforbedring, laserhårfjerning og behandling av hudproblemer. Vi tilbyr en rekke anti-aldrende hudbehandlinger og behandler bl.a. akne / kviser, arr, uønsket pigmentering og sprengte blodkar. Med våre to avdelinger i Oslo er vi en av de bedrifter som utfører flest laserhårfjerningsbehandlinger i hele Norge!

Våre medarbeidere tar utgangspunkt i egen kunnskap og klinisk erfaring – de baserer seg ikke bare på produktbeskrivelser og lekker emballasje. Vi er opptatt av at pengene dine og tiden din skal brukes fornuftig. Skal du først investere i huden din, skal du gjøre det på riktig måte. Du trenger ikke mange produkter – du trenger effektive produkter og behandlinger.

Vi tilbyr gratis konsultasjon og veiledning hos våre erfarne hudpleiere og sykepleiere. Ønsker du personlig veiledning for valg av riktige hudpleieprodukter eller valg av behandling? Bestill time hos en av våre sykepleiere eller hudpleiere!

Og vi tar ekstra godt vare på de faste kundene våre. Du som fast kunde kan bli medlem i vårt fordelsprogram og få en rekke rabatter på de mest populære behandlingene våre. Les mer om vårt fordelsprogrogram HER

Du kan kontakta oss ved å ringe oss på vårt fellesnummer 406 07 759 eller send mail til post@hudoglaserklinikk.no.

OSLO HUD OG LASERKLINIKK

OSLO HUD OG LASERKLINIKK

AVD LINDERUD SHOPPING SENTER

Erich Mogensøns Vei 38, 0594 OSLO

Tlf.: 406 07 759

E-post: post@hudoglaserklinikk.no

ÅPNINGSTIDER

Mandag - Fredag: 10.00 - 21.00

Lørdag: 10 .00 - 19.00​​

OSLO HUD OG LASERKLINIKK

OSLO HUD OG LASERKLINIKK

AVD. MAJORSTUEN 

Vibes gate 12C, inng. Ole Vigs gate

0356 OSLO

Tlf.: 406 07 759

Mail: post@hudoglaserklinikk.no 

ÅPNINGSTIDER

Åpen uten faste åpningstider
Book en avtale 
her