HUDOPPSTRAMMING MED LASER

HUDOPPSTRAMMING MED LASER

Det finnes mange typer lasere på markedet, men vi har valgt å konsentrere oss om to typer som vi synes gir mest effekt: Q-Switched Nd:YAG laser og Fraksjonert CO2-laser.

ClearLift; Q-Switched Nd:YAG 1064nm og 532nm er en laserbehandling som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin og bidrar til hudfornyelse og hudoppstramming. Den virker 2-3 mm under huden og har derfor ingen nedetid så det kan utføres når som helst.

Den andre favoritten er Fraksjonert CO2-laser som er en kraftig ablativ laser som vi utfører medium dyp eller dyp for hudfornyelse og hudoppstramming, reduskjon av fine linjer, pigment og arr. Her behandler man også det ytterste hudlaget og man må regne med noe nedetid med flassing og rødhet i 1-2 uker. Her holder det ofte med èn behandling og full effekt oppnås etter 6-9 månder. Før behandlingen forbehandles huden med retinol i 6-8 uker, dette er særlig viktig for mørkere hudtyper. 

Nedenfor kan du lese litt mer om de to ulike laserbehandlingene. Om du er nyskjerrig på behandlingene og lurer på om det kan passe din hud så anbefaler vi alltid en gratis konsultasjon med hudanalyse hos en av våre sykepleiere eller hudterapaeuter. Bestill time HER

Alma ClearLift (Q-Switched Nd:YAG)

Alma ClearLift (Q-Switched Nd:YAG)

ClearLift passer for de som ønsker å få stammet opp huden uten å legge seg under kniven. Alle aldre, hudtyper og hudfarger kan få behandling med ClearLift, til og med yngre kvinner og menn som ønsker å forebygge aldringstegn. CleraLift forbedrer fine linjer, samt gir løft, oppstramming og en jevnere hudtone. Områder som kan behandles med ClearLift er ansikt, hals, bryst og hender.

Hvordan virker ClearLift?

Laseren sender korte, men kraftige impulser av lys som absorberes dypt i underhuden. Dette stimulerer så nydannelse av kollagen, reduserer pigmenteringer og gir huden et løft, alt dette uten å skade overhuden. Ved å stimulere kollagenproduksjonen vil de typiske aldringstegnene som slapp og hengende hud reverseres. 

Hvor mange ClearLift behandlinger trenger man?

Vi anbefaler å utføre 3-6 behandlinger med ca 3-4 ukers mellomrom for å oppnå maksimal effekt. 

Pris: HALS 2500,- per behandling*

*Fordelsprogrammet gir deg 50% rabatt på hver tredje behandling

Hvem kan ikke behandles?

Vi behandler ikke gravide eller ammende.

Komplikasjoner og biverkninger?

ClearLift er en veldig trygg behandling med liten risiko. Det er vanligvis minimalt med synlige tegn etter man har blitt behandlet, men noen kan oppleve lett rødme og hevelse etterpå. Det er sjeldent at man får økt pigmentering som er en uvanlig komplikasjon, men dette er vanligvis forbigående.  

FRAKSJONERT CO2-LASER

FRAKSJONERT CO2-LASER

Selv etter 30 år regnes CO2-laser som den beste og mest effektive behandlingsmåten ved aldersforandringer i huden. Teknologien er forbedret, og det er nå mulig å fraksjonere eller dele laserstrålen slik at hudoverflaten behandles punkt for punkt. Dette får lærhuden til å danne nytt bindevev over tid, noe som reduserer rynker og andre aldringstegn, forbedrer arrete og grov hud, strammer opp slapp hud og jevner ut tonen i huden.

Med fraksjonert CO2-laser behandler vi både det ytterste hudlaget og underhuden. Huden fornyes, og rynker, arr, akne, grove porer, pigmentflekker og strekkmerker reduseres. Friskere hudfarge, jevnere overflate og reduksjon av fine linjer gjør at huden føles fastere og virker frisk og sunn.

Hvordan virker fraksjonert laser?

Laser virker stimulerende på alle cellene i huden. Nye elastiske fibre bygges opp, og kollagenproduksjonen styrkes. Behandlingen gir dessuten bedre blodsirkulasjon og økt oksygenopptak i cellene. Huden blir glattere, mykere, fastere og mer elastisk. Resultatet er friskere hudfarge og sunnere hud.

Gjør det vondt?

De fleste opplever moderat svie, men behandlingen er ikke smertefull. Huden bedøves med bedøvelseskrem i ca. en time før behandlingen. I visse tilfeller injiseres dessuten et bedøvelsesmiddel rundt ansiktsnervene i det berørte området. Det gir ekstra effekt.

Hvor mange behandlinger?

Vi anbefaler maksimalt én behandling per år av den dype behandlingen. Forandringen på hudens overflate blir tydelig så snart rødheten forsvinner, men det tar flere måneder før den oppstrammende effekten blir synlig. Hvor mange behandlinger du trenger avhenger av din generelle hudstatus og av om du kombinerer fraksjonert laserbehandling med kremer og ansiktspeeling. 

For behandling

Huden bør forbehandles med tretinoin krem (A-vitamin syre) eller retinol i minimum fire uker før laserbehandlingen.

Etter behandling

Reaksjonen på behandlingen varierer. De fleste må regne med rødhet, hevelse, litt kløe og flassing i fem til syv dager. I denne perioden skal du smøre deg med fet salve flere ganger daglig slik at huden gror raskest mulig. Etter laserbehandling er det viktig med solbeskyttelse og rikelig bruk av fuktighetskrem. Solkrem gir optimalt resultat samtidig som den beskytter mot fremtidige aldringstegn og hudkreft forårsaket av sol. Vi anbefaler bruk av Dermaceutics ”K-Ceutic Post Treatment Cream” med SPF 50 uken etter behandlingen.

Shop now