HUDOPPSTRAMMING MED LASER

HUDOPPSTRAMMING MED LASER

Det finnes mange typer lasere på markedet, men vi har valgt å konsentrere oss om to typer som vi synes gir mest effekt: 4D Q-Switched Nd:YAG ("ClearLift") laser og Fraksjonert CO2-laser.

ClearLift; Q-Switched Nd:YAG 1064nm og 532nm er en laserbehandling som stimulerer produksjonen av kollagen og elastin som kan bidra til hudfornyelse og hudoppstramming. Denne type laser kalles ofte "4D" fordi den kan behandle huden på fire forskjellige nivåer - overfladisk, middels, middels dyp og dyp, avhengig av ønsket mål. Det er en trygg behandling uten nedetid så det kan utføres når som helst.

Den andre favoritten er fraksjonert CO2-laser som gir en kraftig hudfornyende effekt. Denne type laser fungerer ved å sende ut en serie med svært små laserstråler som lager mikroskopiske hull i huden. Prosessen stimulerer kroppens naturlige helingsprosess og fremmer ny kollagenproduksjon som kan forbedre hudens tekstur og fasthet. Her behandles både de ytre og de dypere lagene av huden og man må regne med noe nedetid med flassing og rødhet i 1-2 uker. Full effekt av behandlingen oppnås etter 6-9 månder. Før behandlingen forbehandles huden med retinol i 6-8 uker, dette er særlig viktig for mørkere hudtyper. 

Nedenfor kan du lese litt mer om de to ulike laserbehandlingene. Om du er nyskjerrig på behandlingene og lurer på om det kan passe din hud så anbefaler vi alltid en gratis konsultasjon med hudanalyse hos en av våre sykepleiere eller hudterapaeuter. Bestill time HER

Alma ClearLift (Q-Switched Nd:YAG)

Alma ClearLift (Q-Switched Nd:YAG)

Områder som kan behandles med ClearLift er ansikt, hals, bryst og hender. Spesielt gode behandlingsresultat har vi sett på hals.

Hvordan virker ClearLift?

4D Q-Switched laser sender ut høyenergipulser i ekstremt korte varigheter. Dette tillater svært presis og målrettet behandling av hudområder uten å skade det omkringliggende vevet. Behandlingen stimulerer produksjonen av kollagen og elastin samt kan være effektiv for å behandle ulike former for uønsket pigmentering.

Hvor mange ClearLift behandlinger trenger man?

Vi anbefaler å utføre 3-6 behandlinger med ca 3-4 ukers mellomrom for å oppnå maksimal effekt. 

Pris: HALS 2500,- per behandling*

*Fordelsprogrammet gir deg 50% rabatt på hver tredje behandling

Hvem kan ikke behandles?

Vi behandler ikke gravide eller ammende.

Komplikasjoner og biverkninger?

ClearLift er en veldig trygg behandling med liten risiko. Det er vanligvis minimalt med synlige tegn etter man har blitt behandlet, men noen kan oppleve lett rødme og hevelse etterpå. Det er sjeldent at man får økt pigmentering som er en uvanlig komplikasjon, men dette er vanligvis forbigående.  

FRAKSJONERT CO2-LASER

FRAKSJONERT CO2-LASER

Selv etter 30 år regnes fraksjonert CO2-laser som en av de beste og mest effektive behandlingsmetodene for hudfornyelse og hudoppstramming. Behandlingen får lærhuden, de dypere lagene av huden "dermis", til å danne nytt bindevev over tid, noe som kan redusere aldringstegn og forbedre arrete og grov hudtekstur.

Hvordan virker fraksjonert laser?

Laseren skaper små, mikroskopiske sår eller kolonner i huden, kjent som mikroterapisoner. Ved å skade huden på en kontrollert måte, stimulerer laserbehandlingen kroppens naturlige helingsprosess. Dette fører til stimulering av ny kollagen og elastinproduksjon. Kollagen og elastin er viktige proteiner som gir huden dens struktur, fasthet og elastisitet.

Gjør det vondt?

De fleste opplever moderat svie, men behandlingen er ikke smertefull. Huden bedøves med bedøvelseskrem i ca. en time før behandlingen. I visse tilfeller injiseres dessuten et bedøvelsesmiddel rundt ansiktsnervene i det berørte området. Det gir ekstra effekt.

Hvor mange behandlinger?

Vi anbefaler maksimalt én behandling per år av den dype behandlingen. Forandringen på hudens overflate kan bli tydelig så snart rødheten forsvinner, men det kan ta 6-9 måneder før den endelige effekten oppnås. Antallet behandlinger du trenger, vil variere basert på den generelle tilstanden til huden din, samt om du velger å kombinere fraksjonert laserbehandling med bruk av kremer eller andre hudbehandlinger.

Før behandling

For å forberede huden optimalt, anbefales det å behandle huden med tretinoin krem (A-vitamin syre) eller retinol i minst fire uker før laserbehandlingen.

Etter behandling

Reaksjonen på behandlingen varierer. De fleste må regne med rødhet, hevelse, litt kløe og flassing i fem til syv dager. I denne perioden skal du smøre deg med fet salve flere ganger daglig slik at huden gror raskest mulig. Etter laserbehandling er det viktig med solbeskyttelse og rikelig bruk av fuktighetskrem. Solkrem gir optimalt resultat samtidig som den beskytter mot fremtidige aldringstegn og hudkreft forårsaket av sol. 

Shop now