HVA VI BEHANDLER

Vi er en tverrfaglig hud- og laserklinikk med spisskompetanse innen hudforbedring, laserhårfjerning og behandling av hudproblemer. Vi tilbyr en rekke anti-aldrende hudbehandlinger og behandler bl.a. akne / kviser, arr, uønsket pigmentering og sprengte blodkar.

Våre medarbeidere tar utgangspunkt i egen kunnskap og klinisk erfaring – de baserer seg ikke bare på produktbeskrivelser og lekker emballasje. Vi er opptatt av at pengene dine og tiden din skal brukes fornuftig. Skal du først investere i huden din, skal du gjøre det på riktig måte. Du trenger ikke mange produkter – du trenger effektive produkter og behandlinger.

ALDRENDE HUD

ALDRENDE HUD

Det er viktig å huske at vakker, aldrende hud ikke er det samme som rynkefri hud. Fjerner du for mye av rynkene dine, tar du samtidig bort en del av personligheten din. Målet bør være å behandle solskader, jevne ut hudtonen og stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Dette bedrer hudens styrke og elastisitet og bremser den naturlige aldrings-prosessen. Resultatet er at huden din ser merkbart sunnere og friskere ut. 

Les om vår gratis veiledning HER

LASERHÅRFJERNING

LASERHÅRFJERNING

Hårvekst i ansiktet og utsatte steder på kroppen kan begrense livsutfoldelsen. Mange barberer eller vokser seg jevnlig. Slike metoder virker en stund, men løser ikke problemet. VI anbefaler fjerning av uønsket hårvekst med laser og er blant de klinikkene i Norge som har mest erfaring på dette området.

LES MER

UØNSKET PIGMENTERING

UØNSKET PIGMENTERING

Det finnes flere ulike typer pigmentflekker. Vanligste årsaker til pigmentproblemer er leverflekker (lentigo), melasma, seborreiske keratoser og fregner. Pigmentflekker skyldes lokal opphopning av melanin (pigment). 

Før vi starter en behandling, starter vi alltid med en hudanalyse for å kunne analysere din hud så presist som mulig. Dette er et digitalt kamera som leser huden din i dybden, og gir presise målinger av pigmentskader og brune flekker. Etter en hudanalyse vet vi hvilken type behandling som passer best til din hud. Vi tar alltid bilder før og etter så vi kan dokumentere resultatet.

Les om vår gratis veiledning med hudanalyse HER

RØDHET OG SPRENGTE BLODKAR

RØDHET OG SPRENGTE BLODKAR

Såkalte sprengte blodkar kan oppstå hvor som helst på kroppen, men forekommer oftest i ansiktet og på  bena. Vanligst er de på nese og kinn. De er skjemmende, men medisinsk sett ufarlige. Rødhet i ansiktet kan også skyldes varmt eller kaldt vær, drikker som alkohol og kaffe, sterkt krydret mat, stress og fysisk aktivitet.

Les om behandling HER 

KVISER & AKNE

KVISER & AKNE

Kviser, også kalt acne, er et svært vanlig hudproblem som kan påvirke selvbildet og virke hemmende på livsutfoldelsen. Det er dokumentert at vellykket behandling av kviser kan gi forbedret psykisk helse. 

Når kviser utvikles, skyldes det tette porer. Talg hoper seg opp, og det oppstår betennelse under huden, dvs. kviser. Den underliggende årsaken kan være genetisk, aldersbetinget, stressrelatert eller ha med kosthold eller medisinbruk å gjøre. 

Les om vår gratis veiledning med hudanalyse HER

ARRETE HUD

ARRETE HUD

Arr etter f.eks. kviser kan behandles. Vi bruker vanligvis fruktsyre-peelinger, et medisinskt hudpleieprogram og / eller fraksjonert laser for å redusere arrene, avhengig av hvor alvorlige de er. Fraksjonert Laser er dessuten en av få behandlingsmetoder som kan forminske store porer.

Les om vår gratis veiledning med hudanalyse HER