VARIG HÅRFJERNING MED ALMA SOPRANO ICE LASER

Opplever du uønsket hårvekst? 

Opplever du uønsket hårvekst? 

Mange barberer eller vokser seg jevnlig. Slike metoder virker en stund, men løser ikke problemet. Vi anbefaler fjerning av uønsket hårvekst med laser og er blant de klinikkene i Norge som har mest erfaring på dette området.

HVORDAN VIRKER LASEREN?

Hårsekkene varmes gradvis opp til de ikke lenger kan produsere nye hår, og ved tilstrekkelig høy temperatur ødelegges hårroten for alltid. Temperaturen bestemmes av laserlysets dose, og det innebygde kjølesystemet begrenser temperaturstigningen til hårrøttene. Risikoen for hudskade er liten. 

Best resultat får man ved kombinasjonen lys hud og mørkt hår. Diodelaseren kan brukes på alle typer hud, men personer med mørke hudtyper må regne med flere behandlinger. En stor del av håret forsvinner allerede etter få behandlinger, men resultatet kan variere litt fra kroppsdel til kroppsdel. Faktorer som alder, eventuell  medisinbruk og hormonell status kan påvirke resultatet.

ANTALL BEHANDLINGER?

Andelen hår i vekst varierer fra område til område på kroppen. På ben og armer har hårene for eksempel en vekstsyklus på to-tre måneder. Hvor mye hår du har kommer an på hvor mange hårsekker som er i en aktiv fase og hvor tett de sitter. Behandlingen må gjentas inntil alle hårsekkene i det aktuelle området er ødelagt. Antall behandlinger avhenger derfor av hvilken kroppsdel det gjelder. Som regel anbefaler vi minst fem til åtte behandlinger, men enkelte områder samt lyse og/eller tynne hår kan trenge mer. ​Behandling i ansiktet skjer med fire til seks ukers mellomrom. Andre steder på kroppen er intervallet to til tre måneder. 

 FØR BEHANDLING:

Unngå solarium eller overdreven soling i én uke før og én uke etter behandling. Det reduserer risikoen for midlertidig pigmentering. (Pigmentering etter behandling forekommer i ca.1 % av tilfellene forutsatt kyndig vurdering i forkant.)

Unnlat å vokse, stripse eller nappe hårene de siste fire ukene før behandling. Laseren virker bare på hårsekker som inneholder hår. 

La være å bruke kvisekremer eller andre hudirriterende kremer, f. eks. peeling- eller slipekremer de siste par dagene før behandling. 

Begynn å barbere deg minst to uker på forhånd for å få flest mulig av hårene over i vekstfasen. Hårsekkene vil da inneholde en tykk hårrot med et pigment som absorberer laserlyset. Laseren har ingen virkning på hår i hvilefasen. 

Hårene skal være barbert samme dag eller kvelden før. Det reduserer smerten, og det er ikke nødvendig å se hårene for å behandle dem.

ETTER BEHANDLING:

Siden hårsekkene tilføres varme, oppstår normalt en viss rødme. Hud med mye pigment kan få forbigående pigmentforandring. Kløe kan kjennes i noen dager etter behandlingen. Unngå direkte soleksponering av behandlet område den første uken, og bruk solkrem med høy faktor.

HVA BEHANDLER VI IKKE?

Dersom du har  diabetes, psoriasis, eksem, dermatitt eller annen sykdom, bør du søke råd hos lege før behandling

Tar du medisiner som gir økt sensitivitet for lys, anbefaler vi ikke behandlingen

Vi behandler ikke mørke leverflekker eller tatovert hud 

Vi behandler heller ikke gravide